BADEDRAKT: Vi har funnet så mange fine badedrakter til deg. FOTO: NTB Scanpix
BADEDRAKT: Vi har funnet så mange fine badedrakter til deg. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Badedrakt:

Sesongens badedrakter er her

Disse kan du bruke til hverdags og på stranden!

Den siste tiden har været vært helt utrolig bra. Det er vanskelig å tro at vi for ikke lenge siden hadde snø rett utenfor døra.

For sånn er det med været her i Norge - det kan svinge veldig! Så vi må bare nyte det fine været mens vi kan. Kanskje skal du også tilbringe en uke eller to i utlandet denne sommeren?

Da er det en ting som er ganske så viktig å pakke i kofferten: badetøy. Ikke fortvil om garderoben ikke er fylt opp med nettopp dette, for det er så mye fint i butikkene nå. Deriblant en mengde badedrakter!

Og det som er så bra med den, er at den like fint kan brukes til hverdag som på stranden. Kombiner badedrakten med denimshorts, skinnjakke og et par sneakers for et mer hverdagslig uttrykk. En badedrakt sammen med et maxiskjørt og hæler vil derimot gi en mer pyntet look.

Badedrakten kan også være med på å forlenge beina dine. Bare velg en med høy skjæring! En badedrakt i en flott farge vil forsterke din solbrune hud - perfekt med en hvit kaftan og gullsmykker. Men, du må gjerne kjøpe flere varianter som du kan bruke på og utenfor stranden, så er du sikret en deilig, leken og personlig sommergarderobe!

LES OGSÅ: Marte Bratberg deler sine morgenrutiner og beste skjønnhetstips

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: