Sko

Sesongens fineste boots

Slangeskinn, semsket eller sorte klassiske.

Sesongens fineste boots (fra venstre): Sorte med delikat hæl fra Miu Miu, ca. kr 9600. Slangeskinnsboots i grønt fra ATP Atelier, kr 3900. Kamelfarget fra Tabitha Simmons, ca. kr 6000. Sorte fra Filippa K, kr 2700. Foto: Produsentene og Net-a-porter.com
Sesongens fineste boots (fra venstre): Sorte med delikat hæl fra Miu Miu, ca. kr 9600. Slangeskinnsboots i grønt fra ATP Atelier, kr 3900. Kamelfarget fra Tabitha Simmons, ca. kr 6000. Sorte fra Filippa K, kr 2700. Foto: Produsentene og Net-a-porter.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Det er på tide å finne frem bootsene! Høstens bootstrender kommer i ulike farger, materialer og prisklasser.

Vi vet hvor vanskelig det kan være å finne de perfekte bootsene. Vi har derfor valgt ut våre favoritter som er praktiske, elegante og moteriktige. 

LES OGSÅ: «Helsesandaler» er fortsatt hot!

Fra semsket skinn og velur til slangeskinn og klassiske sorte. Skoene dukker opp sesong etter sesong og er en favoritt du ikke vil gå lei. 

Sorte klassiske 

Sorte boots uten snøring er en klassiker og en investering du kan tilføye i en tidløs garderobe. 

Sesongens fineste boots kommer i mange varianter, men det er spesielt den sorte som preger motebildet. 

LES OGSÅ: Forny antekket du allerede har

Gå for en variant som har litt høyde, slik at buksen faller naturlig og får en slags drapering, slik som moteblogger Aziza har valgt å gjøre.

Fordelen med sorte boots er at de kan kombineres i pyntet og hverdagslige settinger. Denne støvletten går aldri av moten og du blir trolig heller ikke lei den sorte klassikeren. Det er verdt å investerer i et par av godt håndverk, slik at du er sikret en boots som tåler Norges værforhold. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer