Sko

Sesongens fineste boots

Slangeskinn, semsket eller sorte klassiske.

Sesongens fineste boots (fra venstre): Sorte med delikat hæl fra Miu Miu, ca. kr 9600. Slangeskinnsboots i grønt fra ATP Atelier, kr 3900. Kamelfarget fra Tabitha Simmons, ca. kr 6000. Sorte fra Filippa K, kr 2700. Foto: Produsentene og Net-a-porter.com
Sesongens fineste boots (fra venstre): Sorte med delikat hæl fra Miu Miu, ca. kr 9600. Slangeskinnsboots i grønt fra ATP Atelier, kr 3900. Kamelfarget fra Tabitha Simmons, ca. kr 6000. Sorte fra Filippa K, kr 2700. Foto: Produsentene og Net-a-porter.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Det er på tide å finne frem bootsene! Høstens bootstrender kommer i ulike farger, materialer og prisklasser.

Vi vet hvor vanskelig det kan være å finne de perfekte bootsene. Vi har derfor valgt ut våre favoritter som er praktiske, elegante og moteriktige. 

LES OGSÅ: «Helsesandaler» er fortsatt hot!

Fra semsket skinn og velur til slangeskinn og klassiske sorte. Skoene dukker opp sesong etter sesong og er en favoritt du ikke vil gå lei. 

Sorte klassiske 

Sorte boots uten snøring er en klassiker og en investering du kan tilføye i en tidløs garderobe. 

Sesongens fineste boots kommer i mange varianter, men det er spesielt den sorte som preger motebildet. 

LES OGSÅ: Forny antekket du allerede har

Gå for en variant som har litt høyde, slik at buksen faller naturlig og får en slags drapering, slik som moteblogger Aziza har valgt å gjøre.

Fordelen med sorte boots er at de kan kombineres i pyntet og hverdagslige settinger. Denne støvletten går aldri av moten og du blir trolig heller ikke lei den sorte klassikeren. Det er verdt å investerer i et par av godt håndverk, slik at du er sikret en boots som tåler Norges værforhold. 

Sesongens fineste boots: Gå for et par tidløse og klassiske boots. Fra venstre: Med skinndetaljer, fra H&M, kr 399. Boots med høyt skaft, fra Sendra Boots via Lillevinkelsko.no, kr 1349. Ankelskolett med to ulike skinndetaljer, fra DNA, kr 1299. Boots med solid såle og glideløsdetaljer fra Sixtyseven via Nelly.no, kr 1399. Semsket med trehæl fra Isabel Marant via Mythersa.com, ca. kr 3400.  Foto: Produsentene og mytheresa.com
Sesongens fineste boots: Gå for et par tidløse og klassiske boots. Fra venstre: Med skinndetaljer, fra H&M, kr 399. Boots med høyt skaft, fra Sendra Boots via Lillevinkelsko.no, kr 1349. Ankelskolett med to ulike skinndetaljer, fra DNA, kr 1299. Boots med solid såle og glideløsdetaljer fra Sixtyseven via Nelly.no, kr 1399. Semsket med trehæl fra Isabel Marant via Mythersa.com, ca. kr 3400. Foto: Produsentene og mytheresa.com Vis mer

Burgunder

Gjør som modell Erin Wasson og gå for ankelskoletter i burgunder. Bootsene kan enkelt styles til en sort jeans, en oversized t-skjorte og jakke over skuldrene. 

Når høsten slår inn kan du kombinere antrekket med en fotsid kåpe for et edgy, men samtidig elegant uttrykk. 

 

Sesongens fineste boots: Gjør som Erin Wasson og gå for burgunderfarget boots i semsket, skinn eller velur.  Foto: Mytheresa og Asos
Sesongens fineste boots: Gjør som Erin Wasson og gå for burgunderfarget boots i semsket, skinn eller velur. Foto: Mytheresa og Asos Vis mer

 

Slangeskinn

Mønstret fra dyreriket har kommet for å bli! Dyriske mønstre florerer på catwalken og er en favoritt hos både moteprofiler og flere av de største motehusene. 

Slangeskinnsmønsteret er en iøynefallende egenskap som løfter ethvert antrekk. 

Sesongens fineste boots: Gjør som supermodell Gigi Hadid og gå for slageskinnsmønster på dine boots.  Foto: Scanpix, produsentene, mytheresa.com og produsentene.
Sesongens fineste boots: Gjør som supermodell Gigi Hadid og gå for slageskinnsmønster på dine boots. Foto: Scanpix, produsentene, mytheresa.com og produsentene. Vis mer

Tips

Dersom du ser for deg å bruke skoene når snøen faller kan det være lurt å gå for en størrelse større enn hva du vanligvis bruker, slik at du får plass til en ullsåle eller tykkere sokk. 

Det kan også være lurt og levere skoene til en skomaker før du tar de i bruk. Legg på en ekstra såle og et lag på hælene, som holder skoene fine og slitesterke.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer