Netthandel

Sesongens fineste plagg, tilbehør og sko

Her finner du favoritter som er helt nye og godbitene som er på salg!

NETTHANDEL: Vi har funnet plagg, tilbehør og sko som vil gi antrekket ditt det lille ekstra. Foto: Pa Photos
NETTHANDEL: Vi har funnet plagg, tilbehør og sko som vil gi antrekket ditt det lille ekstra. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken er jeg i et skikkelig shoppinghumør. Etter jul har jeg vært ganske så flink med å ikke handle for mye, men nå har det gått fire uker og jeg tror sprekker. Det er nemlig så utrolig mye fint ute i nettbutikkene nå - både nyheter og plagg på salg. (Psst: Se også hvilke nettbutikker du bør styre helt unna her). Hvert eneste år begynner med et skikkelig salg hvor så å si alt av høst- og vintervarer skal bort, ettersom plagg, sko og tilbehør for vårsesongen skal få plass.

Men la oss være realistiske; våren kommer ikke til Norge før om noen måneder. Du kan derfor finne noen skikkelig gode kupp under salget, eller investere i plagg og tilbehør du kan ta med deg året rundt. En strikkagenser er like deilig å ha på sommeren som på vinteren. 

Selv har jeg siklet etter varer som er av det litt dyrere slaget... Men det er også noen godbiter du kommer til å bli overrasket over hvor billige de er. Så er det jo også dette med kvalitet vs kvanitet. Noen ganger kan det absolutt være lurt å investere i plagg i gode kvaliteter, men ikke glem alle de budsjettvennlige alternativene som er minst like kule! Du finner alle rett her under!

LES OGSÅ: Tipsene som gjør det enklere å kle seg chic i kulden
LES OGSÅ: Louis Vuitton samarbeider med Supreme
LES OGSÅ: - Vi har spart mye penger!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer