NETTHANDEL: Vi har funnet plagg, tilbehør og sko som vil gi antrekket ditt det lille ekstra. Foto: Pa Photos
NETTHANDEL: Vi har funnet plagg, tilbehør og sko som vil gi antrekket ditt det lille ekstra. Foto: Pa Photos Vis mer

Netthandel

Sesongens fineste plagg, tilbehør og sko

Her finner du favoritter som er helt nye og godbitene som er på salg!

Publisert

Denne uken er jeg i et skikkelig shoppinghumør. Etter jul har jeg vært ganske så flink med å ikke handle for mye, men nå har det gått fire uker og jeg tror sprekker. Det er nemlig så utrolig mye fint ute i nettbutikkene nå - både nyheter og plagg på salg. (Psst: Se også hvilke nettbutikker du bør styre helt unna her). Hvert eneste år begynner med et skikkelig salg hvor så å si alt av høst- og vintervarer skal bort, ettersom plagg, sko og tilbehør for vårsesongen skal få plass.

Men la oss være realistiske; våren kommer ikke til Norge før om noen måneder. Du kan derfor finne noen skikkelig gode kupp under salget, eller investere i plagg og tilbehør du kan ta med deg året rundt. En strikkagenser er like deilig å ha på sommeren som på vinteren. 

Selv har jeg siklet etter varer som er av det litt dyrere slaget... Men det er også noen godbiter du kommer til å bli overrasket over hvor billige de er. Så er det jo også dette med kvalitet vs kvanitet. Noen ganger kan det absolutt være lurt å investere i plagg i gode kvaliteter, men ikke glem alle de budsjettvennlige alternativene som er minst like kule! Du finner alle rett her under!

LES OGSÅ: Tipsene som gjør det enklere å kle seg chic i kulden
LES OGSÅ: Louis Vuitton samarbeider med Supreme
LES OGSÅ: - Vi har spart mye penger!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer