Badedrakt

Sesongens hotteste badedrakter

Disse kan du bruke både på land og i vann!

BADEDRAKT: Vi har funnet fram noen favoritter til deg! Foto: Scanpix
BADEDRAKT: Vi har funnet fram noen favoritter til deg! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har lengtet til den dagen vi endelig kjenner at det er på tide å se etter nytt badetøy, og den dagen er i dag! Nå er det ikke lenge før vi er inne i sommermånedene, og da er det greit å ha alt av bikinier og badedrakter på plass. Sistnevnte er blitt en stor favoritt blant oss i redaksjonen de siste årene.

Ikke bare har det kommet så utrolig mange fine varianter i butikkene, men badedrakten er et smart plagg du kan bruke til så mangt! For det er nemlig ikke bare sånn at den skal brukes til bading. Vi liker å bruke den til både hverdag og kveld, og kombinere den med skjørt, bukser og shortser. 

For badedrakten ser jo ut som en topp! Og skulle du finne på å ta et lite nattbad i sommer, har du allerede antrekket klart. Nei, lettere blir det ikke. Vi har samlet sammen en hel del badedrakter og vi skulle gjerne hatt dem alle. Men denne sesongen ser vi etter en i en sterk farge, en med noen interessante elementer i form av volanger, for eksempel, eller en som har noen kreative utskjæringer!

LES OGSÅ: Slik tar du vare på badetøyet ditt

Hva er det du er på utkikk etter i sommer? Dersom du skulle trenge noen tips til hva som passer best til deg - kanskje ønsker du å fremheve eller skjule noe - så finner du tips fra stylist Kjersti Engebret her:

  • Har du stor byste, bør du velge en badedrakt eller bikinitopp som gir god støtte, som en vattert bh med spiler og brede skulderstropper.
  • Halterneck med brede stropper framhever bysten og virker slankende.
  • Badedrakt og overdel med v-utringning virker smalende, og framhever bysten.
  • Draperinger og diagonale linjer kamuflerer uønskede valker.
  • Høy skjæring i trusekanten gir inntrykk av lengre og slankere bein.
  • Mønster og farger er blikkfang som kan ta fokus vekk fra uønskede områder.
  • Svart med kontrastmønster har en slankende virkning.

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer