Solbriller

Sesongens mest trendy solbriller

Har du testet ut denne «rette» varianten før?

TREND: Solbriller med ramme hvor den øvre delen er helt rett er det hotteste nå! Foto: SipaUSA
TREND: Solbriller med ramme hvor den øvre delen er helt rett er det hotteste nå! Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi beveger oss sakte, men sikkert inn i en deilig tid fylt med vår, sol og ikke minst: påske! Mange av oss skal på fjellet for å ta til seg så mye av den deilige solen de kan. Bare se for deg at du sitter i hytteveggen mens strålene varmer på kroppen. Dette er noe av det beste jeg vet, men for å gjøre dette, trenger du noen skikkelig freshe solbriller. 

Men hva er det som er «in» nå? Det kan godt hende du ikke følger trender, men mange av oss ser kun etter litt inspirasjon - for ofte kan man stå helt fast og tenke: «Hva er det jeg egentlig vil ha?». Etter å ha tatt en titt på gatemoten fra de ulike moteukene, ser vi at moteprofilene har lagt sin elsk på en viss type solbrille. 

Det er nemlig solbriller hvor øvre del av rammen er helt rett. Det er litt som om Ray Bans «Wayfarer» og Celinés «New Audrey» har fått et barn sammen. De har Celinés feminine touch, men samtidig litt røffere på grunn av den rette overdelen av solbrillen. Du finner en rekke shoppingtips i alle prisklasser, samt inspirasjon fra gatemoten, rett her under!

LES OGSÅ: Den ultimate solbrilleguiden: Slik finner du brillene som kler DIN ansiktsform best!

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer