«Sex og singelliv»

«Sex og singelliv»-oppfølgeren blir uten kostymedesigneren

Hun har nemlig fått en annen jobb.

GJØR COMEBACK: Tre av de fire venninnene fra «Sex og singelliv» er med videre i den nye serien. FOTO: Sex og singelliv
GJØR COMEBACK: Tre av de fire venninnene fra «Sex og singelliv» er med videre i den nye serien. FOTO: Sex og singelliv Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Allerede sommeren 2019 begynte ryktene å gå om at en ny «Sex og singelliv»-serie var på trappene. Men det var først i januar i år at det hele ble bekreftet. Endelig skulle vi få et gjensyn med venninnene Carrie, Miranda og Charlotte. Minus Samantha.

Heller ikke den legendariske kostymedesigneren Patricia Field, som skal ha æren for at de fire venninnenes misunnelsesverdige garderober fortsatt er like aktuelle den dag i dag, blir med videre.

Fullt opp med Netflix-suksess

Hun har nemlig fått ny jobb i tilsvarende rolle for «Emily in Paris» der hun nå jobber som kostymedesigner på seriens andre sesong.

DROPPER: Kostymedesigner Patricia Field dropper den nye «Sex og singelliv»-serien til fordel for «Emily in Paris». FOTO: NTB
DROPPER: Kostymedesigner Patricia Field dropper den nye «Sex og singelliv»-serien til fordel for «Emily in Paris». FOTO: NTB Vis mer

Men frykt ikke, Field har overlatt rollen i trygge hender til Molly Rogers som var hennes høyre hånd da hun jobbet med kostymene på den originale serien.

Rogers har også designet kostymene til filmer som «The Devil Wears Prada» og tv-serien «Ugly Betty».

Disse droppes, disse blir med videre og disse er nye

At Samantha Jones, spilt av Kim Cattrall, uteblir fra oppfølgeren kommer ikke som et stort sjokk.

Hennes ikke fullt så gode forhold til skuespillerkollega Sarah Jessica Parker, som spiller rollen som Carrie Bradshaw, er ingen hemmelighet. Da Cattrall under et intervju i 2017 ble spurt om hun ville gjøre en ny film med jentene var svaret «nei».

IKKE MED VIDERE: Kim Cattrall (t.h) blir ikke med i «Sex og singelliv»-oppfølgeren. Det gjør imidlertid Sarah Jessica Parker (t.v), Kristin Davis og Cynthia Nixon. Her under Screen Actors Guild Awards i 2001. FOTO: NTB
IKKE MED VIDERE: Kim Cattrall (t.h) blir ikke med i «Sex og singelliv»-oppfølgeren. Det gjør imidlertid Sarah Jessica Parker (t.v), Kristin Davis og Cynthia Nixon. Her under Screen Actors Guild Awards i 2001. FOTO: NTB Vis mer

Heller ikke Mr. Big, spilt av Chris Noth, skulle være med i den nye serien. Han skulle visstnok dø av hjerteinfarkt i dusjen i den tredje «Sex og singelliv»-filmen som altså aldri ble noe av. Nylig ble det imidlertid full retrett. Mr. Big skal likevel ha en rolle i oppfølgeren. Det bekreftet produsent Michael Patrick King overfor Deadline: «Hvordan kunne vi noensinne skrevet et nytt kapittel i «Sex og singelliv»-historien uten Mr. Big?», spurte han. Godt poeng.

DEN GANG DA: Chris Noth i rollen som Mr. Big og Sarah Jessica Parker i rollen som Carrie Bradshaw. FOTO: Moviestore/REX
DEN GANG DA: Chris Noth i rollen som Mr. Big og Sarah Jessica Parker i rollen som Carrie Bradshaw. FOTO: Moviestore/REX Vis mer

Aiden Shaw, spilt av John Corbett, skal etter sigende også dukke opp.

Det samme skal to helt nye karakterer som skal tilføre litt etterlengtet mangfold, noe serieskaperne har måttet tåle kritikk for.

Den nye serien, som er på ti episoder, har fått navnet And Just Like That og skal ta for seg venninnenes liv i New York nå som er de i femtiårene. Det skjer over 20 år etter at serien først hadde premiere. Den originale serien gikk på amerikansk fjernsyn fra 1998 til 2004.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer