Sexy Jenny Skavlan med bikinikolleksjon!

Jenny Skavlan

Sexy Jenny Skavlan med bikinikolleksjon!

Nygifte Jenny Skavlan lanserer sin aller første bikinikolleksjon, og er selv modell på de sexy kampanjebildene!

Publisert
Sist oppdatert

Bikinimerket Porto Brazil har samarbeidet med Jenny Skavlan og lanserer denne våren en spesialdesignet bikinikolleksjon. Jenny har mye erfaring som designer, og har blant annet gjort designsamarbeid med kleskjeden Bik Bok, skrevet to bøker om redesign av plagg,  og sist men ikke minst så designet Jenny sin egen bryllupskjole sammen med moren Jannicke Ebbing. 

 - Jeg designet bryllupskjolen sammen med min kjære mor. Vi brukte kanskje et halvt år på kjolen, fortalte Jenny til Se og Hør på sin bryllupsdag forrige uke.

Les også: Dette er solbrillefavorittene til Jenny Skavlan

Bikinidesign, derimot, er er helt nytt felt for Jenny, som ser på dette samarbeidet som en veldig spennende mulighet.

 - Jeg dro til Brasil for å utvikle kolleksjonen, og ble veldig inspirert av hvordan brasilianerne fremhever kroppen sin – uansett størrelse. De strutter, stråler og elsker å gå i bikini.  Mitt mål er at vi her hjemme skal oppleve det samme. Men for å strutte og stråle må man elske bikinien sin også! Derfor har jeg prøvd å lage bikinier for et mangfold av jenter; her skal både den sporty, den vågale, pinup-jenta og hun som bare vil blende inn i mengden føle seg bra, sier Jenny.

Les også: Jenny avslører sitt hemmelige triks for den røde løperen

Jenny hadde det norske klimaet i tankene da hun designet sin første bikinikolleksjon, og har designet kolleksjonen for flere formål enn å bare ligge på stranden.

 - Sportsbikini til vannaktiviteter og fjellturer og badedrakten fungerer som topp til skjørt eller bukse. Jeg har også designet en enkel skjorte, den lille sorte kjolen og en snekkerbukse i lettere stoffer slik at de er tilpasset sol og varme. Alt kommer i myke kvaliteter og med skjulte sømmer. Det skal føles godt både å ha på og ta på, forteller Skavlan.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer