Oslo Fashion Week

Sexy nok for disse kjolene?

Den norske designeren Kristian Aadnevik vil at du skal vise fram beina dine.

- Jeg liker å blande det tøffe og rocka med det mer myke og feminine. Denne kontrasten er mitt kjennetegn, sier designeren. Foto: Per Ervland
- Jeg liker å blande det tøffe og rocka med det mer myke og feminine. Denne kontrasten er mitt kjennetegn, sier designeren. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Skinn, fjær, nagler, lakk og paljetter. Kristian Aadnevik blir kalt for the prince of darkness, og er kjent for sin rocka, edgy og übersexy stil.

Kjolene hans har blitt brukt av Rihanna, Daisy Lowe og Beyoncé. Fergie, Cheryl Cole og Madonna.

Han har vært lærlingen til Donatella Versace, seniordesigner for Roberto Cavalli og assistenten til nå avdøde Alexander McQueen.

Den London-baserte kjolestjernen en av de aller største designerne vi har.

Peaches på første rad

Tidligere har han hatt visninger under moteuken i Milano og London. Nå har han laget sin andre kolleksjon for det norske klesmerket Ricco Vero, som han viser under Oslo Fashion Week.

I et tidligere intervju med KK.no sier Aadnevik at han lager kjoler for rocka jenter som liker å ta seg en fest.

- Jeg blir inspirert av kvinner som vil leve livet og liker å gå ut, uansett alder.

- Jeg liker å blande det tøffe og rocka med det mer myke og feminine. Denne kontrasten er mitt kjennetegn, sier designeren.

Det er derfor ikke tilfeldig at stilikon og rockedatter Peaches Geldof sitter på første rad. 22-åringen er blitt invitert til å spille plater på etterfesten.

Se både Riccovero-kolleksjonen og Kristian Aadnevik for Riccovero her:


Mest kjoler

Geldof er derimot ikke den eneste kjendisen som har kommet for å se Aadneviks kjoler. Her sitter fasjonable gjester i sin fineste stas på rekke og rad.

Kolleksjon består av feminine kjoler med en rocka tvist, en stil vi kjenner igjen fra designerens tidligere kolleksjoner.

Her får vi se både selskapskjoler og hverdagskjoler. De er sexy uten å tippe over til å bli vulgære. Nytt er derimot alle fargene.

Denne gangen inneholder også kolleksjonen mer basic plagg som jerseykjoler, t-skjorter og skjorter.

Kommer til våren

Kolleksjonen kommer ut i butikkene våren 2012, og vil bli produsert i et begrenset opplag. Meningen er at vi skal ha råd til å sikre oss plaggene uten å bli ruinert.

Men det kan lønne seg å være rask på labben. De første Ricco Vero-kjolene var utsolgt allerede i juni.
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer