Sexy

Sexy solkysset strandmote

Gjør deg selv en tjeneste. Sjekk ut badetøyet som tar deg fra holkeføre til paradis.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatertDet er lov til å drømme seg bort fra alt slapset, den skitne snøen og saltrandene på skinnstøvlettene våre.

Tenke at man løper bortover en strand eller et blanksurt svaberg i sommersol, mens fuglene kvitrer og peppermynten moses i mojito-drinken i palmebaren.

For ikke å glemme alt det deilige badetøyet vi skal presse de bleke kroppene våre inn i.

 • Les også: Finn bikinien til din figur

 • Noe for enhver stil

  Stikkord for bademoten i år er glamorøs hippie, duse pasteller, hekling, 50-tallet, rivieraen, 1920-tallet og svart, stramt og sexy.

  Bikiniene er alt fra snuppete og små, med lave underdeler og overdeler uten stropper, til dekkende og løftende, med hipstere som holder magen på plass og topper som gir puppene et push.

  I tillegg er tilbehør som gullkjeder og kule hatter i Panama-stil et must.

 • Les også: Slik kupper du stranden i 2009

 • Gjør strandlivet enklere

  I år som ifjor er også badedrakten helt riktig. Perfekt for deg som liker å kle på deg litt mer enn et knøttlite stykke tøy.

  Liker du en god dose glamour og nostalgi - enda bedre. Sesongens badedrakter er som tatt rett ut av Hollywood-filmer og falmende bilder fra 20-30-40-50- og 60-tallet.

  Er du av de som gjerne vil fremheve magen, er det også all grunn til å juble. Enkelte badedrakter er nemlig så åpne at de nesten blir som en bikini. De er dessuten så stilige, med alle sine lekre detaljer og bling bling, at de også kan brukes som partytopp.

  Smugkikk på sommerens fineste bademote her:
  Norsk design

  Norske Soak Bikini, som består av Amy Vidler og Mathile Ramsfelt, har dessuten en helt unik badetøykolleksjon inspirert av art deco, superhelter og geometrisk arkitektur.

  Noen nøkkelord er friske sterke farger som gult og blått, bikinitopper som kan brukes på forskjellige måter og skuespiller Brigitte Bardot, som er jentenes ultimate bikinibabeikon.

 • Her kan du sjekke ut kolleksjonen.

  Badetøyet skal funke for enhver fasong, enten du har noen kilo for lite eller for mye.

  - Bikiniene og badedraktene skal være flatterende for alle kvinner. Det handler også om å omfavne alt det gode sommeren har å by på. Varme soldager, strandlivet og den energiske atmosfæren, sier jentene til kk.no.

  Sjekk ut videoen fra Soak-visningen under Oslo Fashion Week i høst her:
  [obj:media:6678]  NORSK DESIGN: Badedrakt i 50-tallsstil fra Soak Bikini. Foto: Det Tredje Øyet
  NORSK DESIGN: Badedrakt i 50-tallsstil fra Soak Bikini. Foto: Det Tredje Øyet Vis mer
  LIKE FREKK SOM FARMOR: Dolce & Gabbanas badetøy for i sommer er så langt fra frekt og vovet man kan komme. Her går det i dekkende badedrakter i 1920-tallsstil - perfekt hvis man vil skjule litt her og der. Eller vekke til live villdyret hos den eldre garde. Foto: All Over Press
  LIKE FREKK SOM FARMOR: Dolce & Gabbanas badetøy for i sommer er så langt fra frekt og vovet man kan komme. Her går det i dekkende badedrakter i 1920-tallsstil - perfekt hvis man vil skjule litt her og der. Eller vekke til live villdyret hos den eldre garde. Foto: All Over Press Vis mer
  SOMMERFAVORITTER: Tre søte sporty bikinier i lysegult og blått, som kan bli sommerens store slagere, fra Myers. Foto: All Over Press
  SOMMERFAVORITTER: Tre søte sporty bikinier i lysegult og blått, som kan bli sommerens store slagere, fra Myers. Foto: All Over Press Vis mer
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer