Super Bowl 2020:

Shakira i norsk design

Sangstjernen fremførte låtene sine foran millioner av tilskuere iført klær av norsk designer.

I NORSK DESIGN: Sangstjernen Shakira opptrådte sammen med Jennifer Lopez under Super Bowl. For anledningen valgte hun antrekk av en norsk designer. Foto: NTB Scanpix
I NORSK DESIGN: Sangstjernen Shakira opptrådte sammen med Jennifer Lopez under Super Bowl. For anledningen valgte hun antrekk av en norsk designer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

«My Hips Don't Lie»-sangeren Shakira (43) fikk den store æren av å opptre under årets «Super Bowl Halftime Show»! Sammen med Jennifer Lopez (50) stelte hun i stand en forrykende konsert som fikk hele stadion til å synge og danse.

Tidligere har vi sett opptredener fra Beyoncé (38), Bruno Mars (34), Janet Jackson (53) (var brystvorten på avveie et uhell eller et kløktig PR-stunt?), Justin Timberlake (39), Prince, Lady Gaga (33) og The Rolling Stones. For å nevne noen få, altså.

Men visste du at de to artistene ikke fikk en eneste krone for å stelle i stand dette showet? Ifølge LA Times var det nærmere 100 millioner tv-seere denne kvelden, og i det skal ifølge sportsekspert og øverste leder i konsulentfirmaet Sportscorp, Marc Ganis, være nok. Les mer om saken her.

FÅR IKKE BETALT: De to superstjernene får ikke betalt for Super Bowl-opptredenen sin. Foto: NTB Scanpix
FÅR IKKE BETALT: De to superstjernene får ikke betalt for Super Bowl-opptredenen sin. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I norsk design

Super Bowl sparer ikke på noe på pauseshowet. Ikke bare er selve scenen av det mest spektakulære slaget, men det rammes inn med titalls dansere, band og selvfølgelig lysshow og fyrverkeri.

De som opptrer har selvfølgelig også planlagt hvilke antrekk de skal ha på seg. Et så gjennomført show krever også gjennomførte antrekk, og da tyr ofte stjernene til de største designerne. I år var det norske Peter Dundas som fikk æren av å kle opp selveste Shakira.

Han har tidligere hatt klærne sine på kjendiser som Kim Kardashian og Ciara, men han fikk spesielt mye oppmerksomhet for Grammy-antrekkene Beyoncé hadde på seg i 2017.

VENNER: Peter Dundas har kledd opp Kim Kardashian (t.v.) ved flere anledninger. Foto: NTB Scanpix
VENNER: Peter Dundas har kledd opp Kim Kardashian (t.v.) ved flere anledninger. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tre antrekk

Like før Super Bowl delte nordmannen et bilde av seg selv, Shakira, Evangelo Bousis og stylist Nicolas Bru. Til bildet skriver Dundas at han «ikke kan vente med å vise frem de nydelige antrekkene de har laget».

Shakira hadde på seg tre antrekket under den 15 minutter lange konserten. En glitrende, kort kjole i rødt med matchende støvletter, en topp og et skjørt i samme materiale og med samme sko, og et gullantrekk bestående av en kort jakke og shorts.

Dundas har selv lagt ut skisser av antrekkene, samt videoer av Shakira som har de på seg under pauseshowet. Her benytter han seg av anledningen til å takke Dundas-teamet sitt og hylle Donatella Versace, som sto for Jennifer Lopez' antrekk.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer