Klær

Shoppingmekka på nettet

For deg som liker å shoppe på nett, er StyleFeeder farlig nær paradis.

StyleFeeder er stedet for shoppinggale - både kvinner og menn. Foto: Stylefeeder.com
StyleFeeder er stedet for shoppinggale - både kvinner og menn. Foto: Stylefeeder.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Mange bruker nå verdensveven helt annerledes enn hva tilfellet var for bare et år siden.Stikkordet er sosialt - nesten daglig popper det opp en ny nettjeneste der konseptet er at det er brukernes bidrag som gir nettjenesten mening - akkurat som Facebook. Det er nettopp dette konseptet som blir omtalt som Web 2.0, hvor brukerne selv står bak mesteparten av innholdet.
 • Les mer om Web 2.0 på Dinside.no: Verdt å vite om Web 2.0
 • Med slagordet «Never shop alone» og turkise, lilla og tegnede jentefigurer, er det liten tvil om at nettstedet henvender seg til kvinner. Overraskelsen var imidlertid stor da jeg som mann fikk servert det ene lekre produktet etter det andre som jeg faktisk kunne ha funnet på å kjøpe. Ikke bare tekniske duppeditter - selv om jeg likte både iPhone og Segway, fikk jeg forslag til bokhyller jeg så definitivt kunne ha prydet stua med.
 • Femina.no: Luksus til lavpris på nettet
 • Det er nemlig det som er konseptet: du får anbefalt produkter du vil like. Om det er CD-plater, klesplagg, bokhyller eller datautstyr spiller ingen rolle. Når du registrerer deg første gang, får du beskjed om å klikke på bildene du liker, og vips, så er grunnlaget dannet for en profil. Du får så tips om produkter du vil like, og synes du det ser fornuftig ut, går du videre med å legge inn navn og e-postadresse.Du kan selvsagt bidra med nye produkter til nettjenesten og dele ut stjerner til dem som ligger der fra før. Etter hvert vil StyleFeeder foreslå venner du har mye til felles med, og du kan selvsagt også legge til venner du kjenner allerede. Produkter du liker legger du til som favoritt, slik at du har oversikten over hva du sikler på.
 • Blogg: Alle problemer kan løses med et par nye sko
 • Noe av konseptet er at du også kan spørre vennene dine hva de synes om det du lurer på om du skal kjøpe. Over tid vil du også få flere anbefalinger basert på stjerner du har delt ut og hva vennene dine liker.
 • Les også: Flere nettjenester på DinSide Data
 • Stjerner som 50 Cent, Kelly Clarkson og Ashley Olsen gir også sine personlige anbefalinger på StyleFeeder. StyleFeeder er gratis å bruke, og du kan registrere deg på http://www.stylefeeder.com.(Artikkelen er levert av Dinside.no)

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.