Kløft

Sidepupp er den nye kløfta

Kast bh-en, nå skal «nesten» hele puppen synes.

DRISTIG: Girls-skuespiller Zosia Mamet hadde på seg en dristing kjole da hun var gjest på «the Late Night with Jimmy Fallon Show». Foto: All Over Press
DRISTIG: Girls-skuespiller Zosia Mamet hadde på seg en dristing kjole da hun var gjest på «the Late Night with Jimmy Fallon Show». Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Du har kanskje fått med deg TV-serien Girls (sendes på NRK3), hvor Zosia Mamet (25) spiller rollen som Shoshanna Shapiro.

Lørdag vakte Mamet oppsikt da hun dukket opp i en ganske dristig kjole på «the Late Night with Jimmy Fallon Show».

Alles øyne var klistret på skuespilleren iført en rød fløyelskjole, som avslørte mye kløft og sidepupp, skriver Daily Mail

SE BILDENE: Historiens mest vågale kløfter

Dristig trend

Å vise frem litt kløft er et velkjent triks å få litt ekstra oppmerksomhet. Den mest vanlige metoden er å vise den øvre delen av kløften, mens undersiden og brystvorten skjules.

WOWSA: Michelle strålte på den røde løperen, selv om hun var nær ved å avsløre litt vel mye med de transparente delene på kjolen...  Foto: All Over Press
WOWSA: Michelle strålte på den røde løperen, selv om hun var nær ved å avsløre litt vel mye med de transparente delene på kjolen... Foto: All Over Press Vis mer

Hva synes du om den nye kløfta?Men nå er tydeligvis «alt» lov - selv om brystvorten fortsatt er «tabu».

Zosia Mamet er uansett ikke alene om å kle seg i vågale kjoler om dagen, og mye tyder på at en dristig utringning er det hotteste du kan ha i Hollywood.

Nylig vakte nemlig den britiske «Downton Abbey»-stjernen Michelle Dockery (31), oppsikt på Screen Actors Guild Awards (SAG), da hun skred ned løperen i en elegant svart Chado Ralph Rucci-kjole i silke.

Dockery var kanskje den som fikk aller mest oppmerksomhet for sitt valg av antrekk, takket være de transparente sidene på brystpartiet av kjolen. Blitzregnet haglet!

Utringningen (eller side-utringningen) var såpass dristig, at skuespillerinnens bryster var nær ved å «falle ut» av overdelen ved flere anledninger.

LES OGSÅ: Veien til perfekt kløft

Fin
 
303 (40%)
Smakløs
 
149 (20%)
Ikke noe for meg
 
114 (15%)
Helt grei
 
110 (15%)
Vulgær
 
73 (10%)

«Cannes-kløfta»

Det skjer stadig nytt i kløftverdenen. Våren 2011 så vi en endring i hvordan den «perfekte» kløfta skulle se ut. Da kom nemlig «anti-cleavage» inn i trendbildet, mens pushup-trenden forsvant.

Det vil ikke si at puppene skal bli mindre, eller større. Poenget er måten de kles opp på.

Den nye kløfta kalles for Cannes-kløfta, da flere stjerner viste seg i kreasjoner med dype utringninger som gikk langt ned på magen.

Eksempler på Cannes-kløfta:


LES OGSÅ: Slik velger du riktig utringning

Bh-en skal ikke synes

En annen moteregel er at bh-en aldri skal synes, spesielt dersom antrekket ditt har en dyp utringning.

En synlig bh ødelegger nemlig illusjonen om din perfekte byste. Sjekk også ryggen din, for en for stram bh lager nemlig ulekre «bølger» på ryggen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer