DESIGNERKJOLE TIL 7 KRONER: Billigere designerplagg skal du lete lenge etter. Siennas kjole er designet av Kate Moss-favoritt Poltock & Walsh. Se helfigurbilde lenger nede i artikkelen. Foto: Scanpix
DESIGNERKJOLE TIL 7 KRONER: Billigere designerplagg skal du lete lenge etter. Siennas kjole er designet av Kate Moss-favoritt Poltock & Walsh. Se helfigurbilde lenger nede i artikkelen. Foto: Scanpix Vis mer

Shopping

Siennas kjole kan bli din for 7 kroner

Men du må nok slåss for den...

Publisert
Norwegian Outlet selger Siennas kjole til 7 kroner. Salget starter fredag

Den britiske skuespilleren Sienna Miller er ikke bare kjent for sitt svært turbulente forhold med Jude Law.

Hun fikk også fort spalteplass på grunn av sin stilsans. Moteikonet er stadig å finne på best kledd-lister, og har sågar sitt eget klesmerke Twenty&Twelve.

Mer overrsakende er det kanskje at en av filmstjernens private kjoler har havnet i Norge. For å selges for 7 kroner (!).

SE OGSÅ: Designerplaggene du har råd til i høst

HILSEN FRA SIENNA: -  Jeg elsker denne kjolen. Jeg håper dere vil sette like stor pris på den, har Sienna Miller skrevet på et kort som fulgte med kjolen. Foto: Norwegian Outlet
HILSEN FRA SIENNA: - Jeg elsker denne kjolen. Jeg håper dere vil sette like stor pris på den, har Sienna Miller skrevet på et kort som fulgte med kjolen. Foto: Norwegian Outlet Vis mer

Årets beste shoppingdag?

Norwegian Outlet kontaktet Miller på sensommeren, og i forrige uke fikk merkevarebyen i Vestby kjolen tilsendt, ifølge en pressemelding.

Den blomstrete kjolen, designet av Poltock & Walsh, skal legges ut for salg fredag 25. november – også kjent som Black Friday. Dette er den dagen i året amerikanske kjøpesentre omsetter mest.

Norwegian Outlet lanserte i fjor det amerikanske konseptet her til lands. 20 000 tok da turen til Vestby.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


- SØT KJOLE: - - Jeg synes det er en veldig søt kjole, som jeg tror norske jenter vil like. Den er enkel å bære, og kler mange ulike høyder og fasonger, sier Cosmopolitan-redaktør Ingeborg Heldal. Foto: Scanpix
- SØT KJOLE: - - Jeg synes det er en veldig søt kjole, som jeg tror norske jenter vil like. Den er enkel å bære, og kler mange ulike høyder og fasonger, sier Cosmopolitan-redaktør Ingeborg Heldal. Foto: Scanpix Vis mer

99,9 prosent rabatt

Og det kommer minst til å bli like bra tilbud i år, lover den tidligere skøyteløperen Ådne Søndrål og resten av teamet bak outletsenteret.

- Vi kommer til å lansere flere unike tilbud hver time. Det blir vanvittige rabatter. Hugo Boss-skjorter for 10 kroner og Gant-gensere til 50 kroner. Og en heldig jente kan danse seiersdansen i Sienna Millers kjole, sier Søndrål i en pressemelding.

En kjole som opprinnelig har kostet titusenvis av kroner.

- Vi snakker 99,9 prosent rabatt eller noe sånt, ja. Det er sånn det skal være på Black Friday.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


Slik styler du den

Cosmopolitan-redaktør Ingeborg Heldal liker Sienna-kjolen godt, og tror den vil kle mange.

- Jeg synes det er en veldig søt kjole, som jeg tror norske jenter vil like. Den er enkel å bære, og kler mange ulike høyder og fasonger. Den kan også enkelt styles opp eller ned, sier hun i pressemeldingen.

- Jeg ville brukt den sammen med tykke strømpebukser, bikerboots og en kardigan om vinteren, og til pumps eller ballerinasko om sommeren. Og designerne bør norske jenter få øynene opp for, Kate Moss er allerede fan.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer