Signe Veiteberg:

Signe debuterte på catwalken til Prada

«Jeg kan ikke tro at dette skjedde», skriver 17-åringen på Instagram.

SIGNE VEITEBERG: Den norske modellen gikk denne uken visning for Prada i Milano. Her blir hun tatt bilder av backstage. FOTO: NTB Scanpix
SIGNE VEITEBERG: Den norske modellen gikk denne uken visning for Prada i Milano. Her blir hun tatt bilder av backstage. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Norske modeller gjør det svært godt om dagen, og vi blir alltid like stolte når norske fjes gjør det godt i utlandet. For eksempel da Gigi Hadid (22) hadde på seg Holzweiler-genser eller da Beyonce (36) hadde på seg Peter Dundas-kjole. Men det er ikke bare på design-siden av bransjen nordmenn gjør seg bemerket. Denne uken gikk nemlig 17 år gamle Signe Veiteberg på catwalken for Prada.

Allerede fra hennes Oslo Runway-dager for noen år siden, skjønte man raskt at denne jenta kom til å nå langt. Hun har siden gjort kampanjer for Holzweiler og var nylig på coveret av svenske ELLE. Men nå har altså det hele toppet seg med en eksklusiv Prada-opptreden. Det har seg nemlig sånn at dette er den eneste visningen Veiteberg vil gå under moteuken i Milano.

Kan kun gå denne visningen

Signe er signert med modellbyrået Team Models som er ledet av modellmamma Eivor Øvrebø. KK har vært i kontakt med Øvrebø, men hun ønsker ikke å kommentere saken.

Motenettstedet Melk & Honning skriver at det at Veiteberg er« exclusive hos Prada» betyr at hun ikke har lov til å gjøre noen andre visinger i Milano før neste sesong. «Dette betyr ikke bare at man som modell får en betydelig høyere lønning, men det er et av de største og viktigste godkjenningsstemplene en modell kan få. Andre modeller som har startet sin karriere som en exclusive hos det italienske motehuset er blant annet Sasha Pivovarova, Daria Werbowy, Linddsey Wixon og Lineisy Montero», skriver forfatteren bak teksten, Anna Skavlan, som også jobber som modell og har blant annet gått visning for Givenchy.

Signe Veiteberg har selv lagt ut et bilde på sin Instagram-konto fra ukens Prada-debut og takker motehuset for muligheten: «Å. Herre. Gud. Jeg kan ikke tro at dette skjedde! Tusen takk, Prada», skriver modellstjernen.

LES OGSÅ: Én kropp - fire forskjellige jeans! Så mye har lommene å si

PÅ CATWALKEN: Signe Veiteberg i sin Prada-look. FOTO: NTB Scanpix
PÅ CATWALKEN: Signe Veiteberg i sin Prada-look. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Frida Aasen klar for Victoria's Secret

FRIDA AASEN: Modellen er på vei for å prøve antrekket sitt til Victoria's Secret Fashion Show. FOTO: NTB Scanpix
FRIDA AASEN: Modellen er på vei for å prøve antrekket sitt til Victoria's Secret Fashion Show. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Tidligere i år ble det også kjent at den norske modellen Frida Aasen er klar for det verdenskjente undertøysshowet til Victoria's Secret. Stjerner som Alessandra Ambrosio (36), Adriana Lima (36) og Candice Swanepoel (28) er blant «englene» som er med i visningen år etter år, og nå er det altså Frida Aasens tur.

Hun er faktisk den første norske modellen som får være med. Skandinavia er allerede godt representert med danske Josephine Skriver og svenske Elsa Hosk (vi møtte modellen i København - les intervjuet her), men vi har manglet et norsk ansikt i Victoria's Secret-gjengen. Aasen delte nyheten på Instagram med sine snart 200 000 følgere:

«Jeg er så utrolig glad for å kunne fortelle at jeg skal gå under årets Victoria's Secret Fashion Show. Jeg kan ikke uttrykke hvor takknemlig jeg er for denne muligheten.» Hun takker deretter Victoria's Secret-teamet og avslutter med å trekke frem modellmamma Donna Ioanna:

«Jeg har kommet en langt siden min modellmamma overtalte med som 16-åring å fly til Milano og starte på denne reisen. Husk alltid at hardt arbeid lønner seg! Hvis noen forteller deg at du ikke kan gjøre noe, bevis dem at de tar feil og jobb enda hardere!»

LES OGSÅ: Victoria's Secret-modellene som har gått ned catwalken gravid

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer