Chloè

Sikre deg plaggene som gir den fantastiske Chloé-stilen

Og det på budsjett!

CHLOE: Det franske motehuset leverer gang på gang kolleksjoner som blir store trender her til lands. Vi har plukket frem noen budsjettvennlige alternativer til deres nyeste vårkolleksjon, og alt finner du nederst i saken. Foto: Rex Features
CHLOE: Det franske motehuset leverer gang på gang kolleksjoner som blir store trender her til lands. Vi har plukket frem noen budsjettvennlige alternativer til deres nyeste vårkolleksjon, og alt finner du nederst i saken. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å se på de nye vårkolleksjonene til designerne gir oss en helt fantastisk følelse, men så innser vi at prisen på disse perfekte plaggene kommer til å ligge milevis unna det vi faktisk har råd til. Nedtur! Det franske motehuset Chloé er blant designerne som gang på gang serverer de mest utrolig kolleksjonene, og det svir derfor litt ekstra når vi innser at vi KANSKJE kan få råd til ett plagg. 

Men det som er så bra med at disse kolleksjonene blir så populære, er det at de store kjedebutikkene også legger merke til det. De legger faktisk så mye merke til trendene at de lager sine egne budsjettvennlige kopier. Hurra! Vi kickstarter den fantastiske vårsesongen med å stjele nettopp stilen til Chloé. Priser på noen av plaggene fra kolleksjonen ligger også med i bildekarusellen under sammen med de budsjettvennlige alternativene. Og ja, de er skyhøye!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer