Mote

Sikre sko-valg for vintersesongen

Det er noen varianter folk søker spesielt mye på.

CHUNKY SKO: Bootsene du ser til høyre er blant de mest populære når det kommer til vintersko. Foto: NTB
CHUNKY SKO: Bootsene du ser til høyre er blant de mest populære når det kommer til vintersko. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Saken inneholder shoppinglenker

Det er nok mange som merker nå at visse sko vi brukte både sent på sommeren og på høsten blir for kalde i disse dager. Det er absolutt på tide å ta en titt på vinterens skonyheter.

Da vi skulle gjøre nettopp dette kom vi over en side ved navn Stylight. De henter ut statistikker over hva folk søker etter om dagen innen mote, skjønnhet og design. Nå har de tatt en titt på hvilke vintersko folk søker mest etter. Gjetter du hvilke?

I rapporten sin kan de også vise hvilke skotrender som var hotte i fjor. Her ser vi blant annet at boots med snøring var populært, men i år blir de danket ut av en mer chunky variant uten snøring.

Denne skoen så vi allerede i fjor da Bottega Veneta kom med en variant som er høyt elsket blant mange. I ettertid er det kommet en rekke lignende sko fra ulike merker.

Sko som ligner på ridestøvler er også svært så populært i år. Det samme gjelder lårhøye støvletter og boots i semsket skinn.

Vi har derfor tatt en titt etter nettopp slike sko siden det er det mange søker etter om dagen. Så hvis du er på jakt etter boots av ulike slag eller lårhøye støvletter med hæl når underlagt tillater seg det, har du kommet til rett sted:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer