Modeller

Sinnssyk skyhøy skomote

Ville du brukket ankelen for disse? Det gjorde i hvert fall Pradas modeller i Milano denne uken.

15 centimeter høye sko var litt i meste laget for modellene som gikk visning for Prada under Milan Fashion Week denne uken. Foto: All Over PressAll Over Press
15 centimeter høye sko var litt i meste laget for modellene som gikk visning for Prada under Milan Fashion Week denne uken. Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Glem trygge og ergonomiske fotformsko som smyger seg silkemykt over gulvet uten å lage en lyd. Skyhøye killer-stiletter er dèt som gjelder, og designere som Jimmy Choo, Christian Louboutin og Ferragamorne plusser på et par centimeter på dem hver eneste sesong.
 • 66 sexy støvletter
 • Sist ut er det italienske motehuset Prada, som viste fram sko med intet mindre enn 15 centimeter høye hæler under moteuken i Milano denne uken. Det skulle gå heftig for seg. Modellene trynte om hverandre på catwalken, og måtte hjelpes opp av motefiffen på første rad. Opp igjen på skyskraperhælene, så langflate ned på gulvet igjen. Men skal vi tro kvinners elleville fetisj for stiletter, kommer sikkert også disse skoene til å selge stort når de kommer ut på markedet til neste år.
 • 15 sikre skotrender
 • Som butikk-kjeden Harvey Nichols innkjøper Tina Lamb sier til den engelske avisen Daily Mail:- De siste årene har Harvey Nichols sett en enorm økning på salg av stadig høyere og høyere hæler. - Kvinner bruker hundre- og tusenvis av dollar på hæler. De 11 centimeter høye Yves Saint Laurent tribute-skoene har for eksempel rukket å bli en skikkelig kult-sko - disse skoene har allerede en lang venteliste, sier hun.De som må lide aller mest er gjerne modellene. Og i tillegg til denne ukens uheldige Prada-øyeblikk, er listen lang over legendariske tryn. Lange slanke skjønnheter i vidunderlige aftenkjoler som tryner pladask på catwalken, modeller som snubler i stilettene sine eller bryter sammen i latterkrampe. Det er jo ingenting som er morsommere å se på, tross alt. Se bare her.

  Supermodellen Jessica Stam tryna også skikkelig under en visning for Chloe høsten 2006. Men opp igjen og like blid.

 • LES OGSÅ: Legendariske moteøyeblikk
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer