Specsavers

Siri Tollerød jakter på Norges nye brillemodell!

Den norske toppmodellen Siri Tollerød har startet jakten på Specsavers nye brillemodell, og oppfordrer alle til å delta. -Håper det kan åpne dører inn i bransjen for vinneren!

Siri Tollerød jakter på Norges nye brillemodell!
Publisert
Sist oppdatert

Brillekjeden Specsavers og en av Norges mest anerkjente toppmodeller, Siri Tollerød, på en nasjonal jakt etter Norges nye brilleansikt.

 - Jeg ønsker at alle som vil deltar, men det jeg ser etter når jeg vurderer modellen er at han eller hun byr på seg selv og viser noe særegent og unikt. Og selvfølgelig, de med en drøm om en karriere i modellbransjen oppfordrer jeg spesielt til å delta - jeg både håper og tror at det kan åpne dører videre inn i bransjen for vinneren av Specsavers' konkurranse, sier Siri Tollerød.

Specsavers turnerer i disse dager rundt i Norge på sin nasjonale modelljakt for å finne et nytt norsk ansikt som kler briller.

Les også: Dette er solbrillefavorittene til Tone og Jenny

Siri Tollerød jakter på Norges nye brillemodell!

BRILLEFAVORITTER: Toppmodell Siri Tollerød satser helst på de "quirky" og "nerdete" brillemodellene når hun velger lesebriller. Foto: Stella Vaage.

 - Briller er utrolig kult, og synes det kan løfte antrekket til et nytt nivå. Selv liker jeg de "quirky" og "nerdete" brillemodellene, og synes de skaper en interessant balanse i et ellers kult antrekk, forteller Siri. 

Konkurransen er allerede i gang, og man kan melde seg på frem til 29. juni.

I tillegg til at man kan stemme fram sin favoritt på Facebook, vil deltagerne bli vurdert av en fagjury, hvor STYLEmags sjefredaktør Celine I. Aagaard også sitter, som sammen plukker ut de seks finalistene. Disse vinner en profesjonell fotoshoot i samarbeid med magasinet Henne.

Vinneren får være ambassadør for Specsavers veldedighetsprosjekt i Tanzania, der norske optikere foretar synsundersøkelser og donerer briller til landets fattigste.

Påmelding til konkurransen skjer på Specsavers' besøkssteder, gjennom Facebook eller gjennom Instagram ved å tagge bildet ditt med #brillemodell

Les også: Sjekk prisforskjellene på disse solbrillene!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer