LONDON FASHION WEEK: Preen, Topshop Unique og Mary Katrantzou er blant designerne som har vist sine høstkolleksjoner under moteuken i London. Foto: All Over Press
LONDON FASHION WEEK: Preen, Topshop Unique og Mary Katrantzou er blant designerne som har vist sine høstkolleksjoner under moteuken i London. Foto: All Over Press Vis mer

London Fashion Week

Siste motenytt fra London

Til høsten er Darth Vader fra Star Wars noe av det hotteste på klesfronten.

Publisert

London Fashion Week er i full gang, og av visningene som har vært, har blant andre Topshop Unique, Preen og Mary Katrantzou imponert med sine høstkolleksjoner.

Og skal vi tro disse designerne, er Darth Vader, blått og mønster viktige stikkord for motehøsten 2014.

LES OGSÅ: Glem denne moteregelen

Topshop Unique

Visningen var preget av ensfargede antrekk, og blått var definitivt den hotteste fargen på catwalken hos Topshop Unique.

Det britiske merket er kjent for å lage anvendelige plagg, og strikkegenserne og kåpene fra kolleksjonen er noen av favorittene vi har tro på at flytter inn i mange klesskap neste sesong.

Se bilder fra visningen her:

LES OGSÅ: De hotteste trendene fra New York

Preen

Print med referanser til tegneserier og science fiction har vært en trend i noen sesonger, og et eksempel vi husker spesielt godt, er Bambi-genseren fra Givenchy.

Preen viderefører denne trenden, og viste plagg med selveste Darth Vader printet på brystet. Delikate silkebluser og feminine kjoler hadde fått en makeover à la Star Wars, noe som ga klærne et røffere preg.

Se bilder fra visningen her:

LES OGSÅ: Disse plaggene bør du spare på

Mary Katrantzou

Et av kjennetegnene til designeren Mary Katrantzou er mønster og print, og høstkolleksjonen for 2014 er intet unntak.

Nytt for sesongen, er at flere av mønstrene er brodert og nærmest har en 3D-effekt, kontra de flate trykkene Katrantzou har brukt tidligere. Dette gir plaggene er eksklusivt uttrykk, noe de metalliske materialene, perlene og paljettene forsterker.

Se bilder fra visningen her:

LES OGSÅ: Plagget vi trodde vi var kvitt

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer