Jeans

Sjekk alltid dette når du kjøper hvite jeans

Trikset som gjør at du blir superfornøyd i sommerens lyseste it-bukse, og unngår de klassiske tabbene.

LURT Å UNDERSØKE OM JEANSEN ER I ET LITT GODT STOFF: - Pass på at du kjøper et par jeans med ordentlig stoff, det må gjerne være litt tykt, så det ikke blir for gjennomsiktig, sier KKs mote- og skjønnhetsredaktør Silje Pedersen. Stretchen bør også være god, siden det er så mye mer behagelig. Foto: REX/All Over Press
LURT Å UNDERSØKE OM JEANSEN ER I ET LITT GODT STOFF: - Pass på at du kjøper et par jeans med ordentlig stoff, det må gjerne være litt tykt, så det ikke blir for gjennomsiktig, sier KKs mote- og skjønnhetsredaktør Silje Pedersen. Stretchen bør også være god, siden det er så mye mer behagelig. Foto: REX/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå har vi gått i sorte, grå og blå jeans i hele år, og det er på tide med en forandring. Hvorfor ikke kaste deg på trenden, og hoppe inn i et par hvite jeans nå som sommeren står for tur?

- Hvite jeans er en favoritt som går igjen hver sommer, og jeg har faktisk flere modeller i garderoben, sier KKs mote- og skjønnhetsredaktør Silje Pedersen.

Litt usikker på om du vil kle dem? Og er du redd for at de er gjennomsiktige, lett får flekker og er vanskelige å vaske helt rene? Vel, du er ikke den eneste, men dersom du vet hva du skal gå for, løser du hele problemet.

Sjekklisten du må ha

Å finne den rette hvite jeansen er en kunst. Og som alltid er lommenes plassering viktig, samt passformen, lengden og høyden i livet.

Men når det kommer til hvite jeans er det èn ting som er viktigere enn alt annet:

- Pass på at du kjøper en jeans med ordentlig stoff, det må gjerne være litt tykt, så det ikke blir for gjennomsiktig, tipser Pedersen.

Jeansen må også ha stretch, for da blir det så mye mer behagelig. Og dersom du er redd for å søle rødvin og kaviar på den nye buksen, får du alle flekkfjerningstipsene du trenger her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer