BEYONCÉ: Ta en titt i bildekarusellen nederst i saken for å se noen av Beyoncés mange antrekk gjennom 16 år. FOTO: NTB Scanpix
BEYONCÉ: Ta en titt i bildekarusellen nederst i saken for å se noen av Beyoncés mange antrekk gjennom 16 år. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Beyoncé:

Sjekk Beyoncés stilforvandling!

Antrekkene har kanskje forandret seg, men sangstjernen ser like flott ut i dag som hun gjorde for 16 år siden!

Publisert

Mye har skjedd siden Beyoncé Giselle Knowles (36) slo gjennom i musikkbransjen med gruppa Destiny's Child i 1998. Selv om Beyoncé sammen med Kelly Rowland (36) og Michelle Williams (37) lagde flere hitlåter, som blant annet «Say My Name» og «Bootylicious», ga hun ut sitt første soloalbum i 2003. Siden den tid har «Queen B», som hun ofte blir kalt, gått opp og ned den røde løperen utallige ganger.

Hun har også sikret seg flere gjeve priser. Deriblant en Grammy for «Song of the Year» og årets musikkvideo under MTV Video Music Awards. Sammen med ektemannen Jay-Z (48) har hun også laget flere sanger som har gått rett til tops. Du husker sikkert crazy in love? Men det er ikke bare låter de to har sammen. I år kom nemlig deres andre og tredje barn til verden! Beyoncé fødte tvillingene Sir Carter og Rumi i juni, og Blue Ivy (5) ble storesøster for første gang.

Populær dame

Det er mange år siden vi først så Beyoncé på den røde løperen. Men likevel har hun klart å holde på både fans og førsteplassen på hitlistene. Hun er også svært så populær på Instagram hvor hun har 110 millioner følgere. Det var nemlig her hun annonserte at hun var gravid med tvillinger - og Internettet eksploderte.

Bildet hun delte har så langt fått over 11 millioner likerklikk, men hakk i hæl finner vi bildet hun la ut da tvillingene hadde kommet til verden! Ingen tvil om at Queen B fremdeles er dronning.

Men i tillegg til å dele gledelige nyheter, er hun også flink til å dele bilder av alle antrekkene hun har på seg. Stilen til Beyonce har virkelig forandret seg iløpet av 16 år, og nederst i saken kan du se nettopp hvordan den har gjort det.

FRA INSTAGRAM: Beyonce deler ofte slike antrekksbilder på kontoen sin. Alle disse er fra høstmånedene i 2017. Foto: Skjermdump fra Instagram @beyonce
FRA INSTAGRAM: Beyonce deler ofte slike antrekksbilder på kontoen sin. Alle disse er fra høstmånedene i 2017. Foto: Skjermdump fra Instagram @beyonce Vis mer

Det er ingen tvil om at dagens stil er svært annerledes fra hva Beyoncé hadde på seg i 2001. Men sånn er det med moten - den forandrer seg hele tiden. Og mye har forandret seg iløpet av 16 år i bransjen. Årene består av mange rød løper-øyeblikk (ikke alle fullt så gode), scene-antrekk og hverdagslige antrekk knipset av paparazziene på gaten.

Knowles har gått fra å ha en glitrende stil med dype utringninger og høye splitter, til å bruke noe langt mer sofistikert. Hun kler seg ofte i antrekk fra verdens største designere - deriblant Gucci - og går gjerne med plagg fra motehuset fra topp til tå. Men selv om 2017-antrekkene skiller seg ut fra de på tidlig 2000-tallet, skimter det til med litt ekstra glitter og glam i ny og ne. Hun er jo tross alt Beyoncé - Queen B!

LES OGSÅ: Beyoncé viste frem babymagen i spesiallagde kjoler designet av nordmannen Peter Dundas

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer