Celine I. Aagaard

Sjekk Celines 17. mai-stil!

STYLEmag-Celine går alltid for hvitt på 17. mai, men planlegger sjelden på forhånd hva hun skal ha på seg. Få hennes stiltips her!

Sjekk Celines 17. mai-stil!
Publisert
Sist oppdatert

 - Jeg bruker alltid hvit kjole på 17. mai! Egentlig har jeg en "vintage-bunad" som jeg pleier å kalle det - det er en kjole min pappa kjøpte til mamma i Brasil for mange år siden. Men den har dessverre begynt å bli litt ødelagt i sømmen, så går det i blir det hvite kjoler, forteller STYLEmags sjefredaktør Celine I. Aagaard.

Les også: 11 festkjoler til under 800 kroner

Sjekk Celines 17. mai-stil!

SHOP STILEN: Kjole fra ByMagMalou, kr 2499. Veske fra Zara, kr 249. Sko fra Alexander Wang via net-a-porter.com, ca. kr 4755. Solbriller fra Acne via net-a-porter.com, ca. kr 2360. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com. 

Les også: Disse skoene holder deg gående hele dagen 

 - I fjor var det lang blondekjole med bikerjakke over. Kanskje det denne gangen blir en kortere variant med frynser?  Vi får se - jeg er egentlig ingen planlegger, men skotøyet blir mine velbrukte Wang-stiletter, og helt sikkert barbeint utover kvelden ettersom jeg er invitert i hageselskap. Tilbehøret er enkelt, og solbriller er et must, sier Celine. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer