Cannes Filmfestival

Sjekk de høye splittene!

Karlie Kloss, Doutzen Kroes og Julianne Moore viste mye hud på den røde løperen i Cannes.

CANNES: Karlie Kloss (f.v.), Julianne Moore og Doutzen Kroes gikk for en sexy stil under åpningen av filmfestivalen. Foto: Scanpix
CANNES: Karlie Kloss (f.v.), Julianne Moore og Doutzen Kroes gikk for en sexy stil under åpningen av filmfestivalen. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Onsdag kveld rullet filmfestivalen i Cannes ut den røde løperen, og ønsket velkommen til noen av verdens største stjerner.

Vi fikk se både glamorøse og sexy kjoler vandre ned løperen, og blant disse var det noen som fikk blitzregnet til å koke.

De tidligere Victoria's Secret modellene Doutzen Kroes og Karlie Kloss stilte begge i kreasjoner med skyhøy splitt signert Atelier Versace.

Julianne Moore viste at høy splitt kan funke i hvilken som helst alder. 54-åringen hadde valgt en vinrød kjole i fløyel fra Givenchy Haute Couture. 

LES OGSÅ: Disse var best kledd på MTV Movie Awards

Lupita Nyong'o imponerer gang på gang på den røde løperen, og er en favoritt blant fotografene. Denne gangen var intet unntak. Skuespilleren snurret rundt på den røde løperen iført en grønn drøm fra Gucci. 

Det var ikke bare Lupita som gikk for en farget kjole denne kvelden. Charlize Theron møtte opp med kjæresten Sean Penn ved sin side, og strålte i en gul kjole fra Dior.

Den kinesiske skuespilleren Fan Bingbing sparte ikke på noe da hun møtte opp i Cannes den kvelden. Kjolen fra Marchesa ble en hit på sosiale medier!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer