Solbriller

Sjekk de nye hit-brillene

Vi fikk smugteste dem - se resultatet.

Motejournalistene Kjersti Pernille Skar Staarvik og Silje Ulveseth fra Henne.no og Cecilie Leganger fra kk.no vil gå i disse brillene hele høsten. Foto: Per Ervland
Motejournalistene Kjersti Pernille Skar Staarvik og Silje Ulveseth fra Henne.no og Cecilie Leganger fra kk.no vil gå i disse brillene hele høsten. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Nå som mange av dagens solbriller har fått bedre glass som ikke mørkelegger omgivelsene ved bruk, er solbrillebruk ikke lenger en ren sommeraktivitet. Henne.nos motejournalister Kjersti Pernille Skar Staarvik og Silje Ulveseth og Cecilie Leganger fra kk.no sjekker ut høstens solbriller, på jakt etter de aller lekreste.

Henter stil fra gamle dager

Her går det i briller som får en til å tenke på stilige frøkner med flagrende silkeskjerf i åpne cabrioleter, skuespiller- og stilikon Steve McQueen og cocktailfester på 20-tallet. Det pyntes opp med glassdetaljer i art nouveau-stil, og gode gamle klassikere fra 60-tallet er tilbake.

En soleklar favoritt

Aller finest er kanskje Miu Mius elleville glassmaleribriller, som er å få i grønt, rødt, oransje og gull. - Disse er råkule og skiller seg ut. Kanskje ikke solbrillene man bruker til hverdags, men som fest-accessoir er disse helt topp, er Henne.nos Kjerstis umiddelbare kommentar.

Lekne retrotakter

Ray Bans tøffe plastikkpilotbriller i knall rødt er også en klar favoritt. - Solbrillene fra Ray-Ban tiltrakk meg med sin røde farge. Men når jeg ser dem på, minner de meg om solbriller jeg hadde som barn og lå i pulken. Litt sportslige, men er geniale å bruke dersom du vil sprite opp et antrekk, sier Silje.De gode, gamle Persol-brillene står også høyt i kurs. - De er stilrene og rå og får meg til å ønske at jeg var Roger Moore. Elsker pilen på siden, som er brillens signatur, sier Cecilie.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer