Victoria's Secret

Sjekk de sexy kurvene

Det er bare 5 måneder siden supermodell Doutzen Kroes (29) ble mamma.

VISTE FRAM UNDERTØY FOR VICTORIA'S SECRET: Supermodell Doutzen Kroes (29) fødte lille Myllena Mae i juli denne sommeren, og var blid som en sol og mer formfull og sexy enn noen gang. Foto: All Over Press
VISTE FRAM UNDERTØY FOR VICTORIA'S SECRET: Supermodell Doutzen Kroes (29) fødte lille Myllena Mae i juli denne sommeren, og var blid som en sol og mer formfull og sexy enn noen gang. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: I juli fødte Doutzen Kroes (29) en liten jente hun og Dj-ektemannen Sunnery James kalte Myllena Mae.

Knappe fem måneder etter går hun visning for Victoria's Secret, noe hun har gjort siden 2008. Supermodellen viste fram flotte former og sexy kurver, og var vakrere enn noen sinne.

Ifølge Daily Mail skal Kroes ha vært på gymmen mer enn èn gang, for å komme seg i form. Hun skal ha trent styrke og danset ballett.

Last min workout with the lovely MH and my sis! London here we come!! Thank you @balletbeautiful I'm ready (I think), skrev Kroes på sin Instagram-konto på lørdag.

Å gå på catwalken for verdens største undertøysshow ses på som noe av det gjeveste du kan gjøre som modell. Undertøyskjeden er kjent for sine spektakulære visninger, og sparer ikke på noe.

Undertøy til svimlende summer

Og er du modell, og blir spurt om du vil vise fram årets sagnomsuste fantasy-bh, som kjeden bruker hundrevis av timer og mangfoldige millioner på å lage hver sesong, er lykken komplett.

Å bli bærer av en juveldekket bh til svimlende millionbeløp, ses på som en stor ære. Vanligvis er det èn diamant-bh i hver kolleksjon, men i år har kjeden har laget to slike.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

KK Pluss - mer av virkeligheten

Over 50 kvalitetsartikler hver måned. Prisvinnende reportasjer og avsløringer. Premium format og lekker presentasjon

199,-/måned

ABONNER PÅ KK PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer