Victoria's Secret

Sjekk de sexy kurvene

Det er bare 5 måneder siden supermodell Doutzen Kroes (29) ble mamma.

VISTE FRAM UNDERTØY FOR VICTORIA'S SECRET: Supermodell Doutzen Kroes (29) fødte lille Myllena Mae i juli denne sommeren, og var blid som en sol og mer formfull og sexy enn noen gang. Foto: All Over Press
VISTE FRAM UNDERTØY FOR VICTORIA'S SECRET: Supermodell Doutzen Kroes (29) fødte lille Myllena Mae i juli denne sommeren, og var blid som en sol og mer formfull og sexy enn noen gang. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: I juli fødte Doutzen Kroes (29) en liten jente hun og Dj-ektemannen Sunnery James kalte Myllena Mae.

Knappe fem måneder etter går hun visning for Victoria's Secret, noe hun har gjort siden 2008. Supermodellen viste fram flotte former og sexy kurver, og var vakrere enn noen sinne.

Ifølge Daily Mail skal Kroes ha vært på gymmen mer enn èn gang, for å komme seg i form. Hun skal ha trent styrke og danset ballett.

Last min workout with the lovely MH and my sis! London here we come!! Thank you @balletbeautiful I'm ready (I think), skrev Kroes på sin Instagram-konto på lørdag.

Å gå på catwalken for verdens største undertøysshow ses på som noe av det gjeveste du kan gjøre som modell. Undertøyskjeden er kjent for sine spektakulære visninger, og sparer ikke på noe.

Undertøy til svimlende summer

Og er du modell, og blir spurt om du vil vise fram årets sagnomsuste fantasy-bh, som kjeden bruker hundrevis av timer og mangfoldige millioner på å lage hver sesong, er lykken komplett.

Å bli bærer av en juveldekket bh til svimlende millionbeløp, ses på som en stor ære. Vanligvis er det èn diamant-bh i hver kolleksjon, men i år har kjeden har laget to slike.

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer