Vis mer

Trend

Sjekk den fargerike kjendistrenden!

Glem naturlig. Nå skal håret være alle regnbuens farger - i hvert fall i følge kjendisene. Hva synes du om den fargerike stjernetrenden?

Publisert
Vis mer

RUMER WILLIS: Datter av skuespillerne Bruce Willis og Demi Moore, Rumer Willis (25), postet i går kveld et bilde av seg selv på Instagram hvor hun viste sin nye frisyre med teksten "#pinkhairdontcare". Foto: Instagram. 

Vis mer

CHLOE NØRDGAARD: Den dansk-amerikanske modellen Chloe Nørgaard (24) har hatt alle regnbuens farger på håret, og har for tiden en miks av rosa, lilla og blått, med naturlig farge i røttene. Foto: All Over.

Vis mer

NICOLE RICHIE: Moteikonet og designeren Nicole Richie (32) har høstet mye ros for sin lilla frisyre, som hun fikk tidligere denne våren. Foto: All Over.

Vis mer

KRISTEN STEWART: "Twilight"-stjernen Kristen Stewart (24) dukket opp på forrige ukes Met-galla med oransje hår. Foto: All Over.

Les også: Se stjernenes rød løper-antrekk på Met-gallaen

Vis mer

IRELAND BALDWIN: Datteren av Alec Baldwin, modellen Ireland (18), har i det siste eksperimentert med forskjellige farger i håret, og har hatt alt fra rosa, lilla, blått og grønt hår. Foto: All Over.

Vis mer

MARIANNE THEODORSEN: Norske Marianne bak bloggen Style Devil har lenge vakt oppsikt hos street style-fotografene på moteuker verden over for sin fargerike stil, og hun har hatt utallige farger på håret gjennom årene. Foto: All Over. 

Vis mer

KESHA: Artisten Kesha (27) er kjent for å skille seg ut fra mengden, og var tidlig ute med å farge håret i forskjellige farger. For tiden har hun både grønt og rosa hår. Foto: All Over.

Les også: Kjendisenes elsker ring i nesen

Vis mer

KYLIE JENNER: Den yngste i Kardashian-klanen, Kylie Jenner (16), har i den siste tiden merket seg som et moteikon verden, og farget nylig håret grønt for å matche sin grungy punk-stil. Foto: All Over.

Les også: Jenner-søstrenes antrekk vakte oppsikt på Coahella-festivalen

Vis mer

KELLY OSBOURNE: Kelly (29) har allerede hatt lilla hår i flere år, og det ryktes at hun ønsker å gå tilbake til sin naturlige hårfarge, men nektes av produsentene bak TV-programmet "Fashion Police", hvor hun er programleder. Foto: All Over.

Vis mer

DEMI LOVATO: Etter flere år med spiseforstyrrelser, dårlig selvtillit og rusproblemer, hevder artist Demi Lovato at hun er lykkeligere enn noen gang og elsker utseendet sitt. For tiden har hun knallrosa hår, men har hatt både grønne og blå farger i manken tidligere. Foto: All Over.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer