Trendtoppen

Sjekk den kjolen!

Trendtoppens lesere har talt, og de elsker Cheryl Coles pudderrosa aftenkjole.

TEKKELIG OG SEXY: Den figurnære kjolen framhever kurvene uten å vise mye hud. Glidelåsen langs hele baksiden gir antrekket en røff vri og bryter med den søte fargen.  Foto: All Over Press
TEKKELIG OG SEXY: Den figurnære kjolen framhever kurvene uten å vise mye hud. Glidelåsen langs hele baksiden gir antrekket en røff vri og bryter med den søte fargen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Den britiske sangerinnen fikk nok mange lange blikk da hun ankom the Pride of Britain Awards i London nylig.

Hun hadde nemlig valgt en nydelig lyserosa aftenkjole med langt slep og glidelås langs hele baksiden.

Cheryl Cole er ikke redd for å vise hud, og har tidligere valgt gallakjoler med ekstremt dype utrigninger. Denne kjolen er derimot ganske tekkelig, samtidig som snittet er både sexy og figurnært.

Stjernedesigner

Kjolen er faktisk designet av en annen britisk poppike – Victoria Beckham.

Den tidligere Spice Girl-stjernen har skapt seg et navn som designer og stilikon. Hennes to siste visninger under New York Fashion Week i vinter og nå i september, har høstet mye ros.

Og stjernene elsker kreasjonene hennes.

Skuespiller Kate Winslet, supermodell Milla Jovovich og skuespiller Sarah Jessica Parker får skryt av designeren selv for måten de bærer henholdsvis en kjole, et par solbriller og et par jeans designet av Victoria Beckham.

Se bilder av stjernene som elsker Victoria Beckhams design her:


– Se hvor vakker @mrskutcher (Demi Moore, journ.anm.) er i Victoria Beckham SS12, skriver hun blant annet.

Fargedebatt

Cheryl Cole gikk altså for en fotsid kjole med slep, og i skrivende stund er det 84 prosent av de som har stemt på antrekket på Trendtoppen som sier de elsker valget.

Den pudderrosa fargen er dog gjenstand for diskusjon blant Trendtoppens brukere.

– Hun kler håret bedre mørkt. Hadde hun hatt det, så tror jeg fargen på kjolen hadde kledd henne bedre også. Men fasongen var fin da, satt som støpt, skriver «Viccy».

– Enig, hadde hun vært brunette hadde dette blitt kjempe bra, skriver «Tulla».

Ikke alle er enige i sangerinnen kler sitt brune hår bedre enn den nye blonde nyansen.

– Wow! Lekker kjole og lekker farge til henne! Syns det var spennende med det lysere håret. Det fremhevet både øynene og gløden i huden, skriver «Timon».

Se flere bilder av Cheryl Cole i Victoria Beckham-kjolen her:


Se, stem på og kommenter Cheryl Coles antrekk på Trendtoppen her!

Dette er Trendtoppen

Trendtoppen er en motetjeneste under merkevaren KK.no. Her legger redaksjonen ut utvalgte bilder av kjendiser og fashionistaer hver dag. Du kan stemme alle bilder opp eller ned, samt skrive utfyllende informasjon om plaggene på bildet eller utdype hvorfor du liker eller misliker antrekket.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer