Bryllup

Sjekk den nye brudekjoletrenden!

Olivia Palermo, Elin Kling og Poppy Delevingne er noen av de som har hevet seg på den nye trenden. Sjekk denne sommerens hotteste brudekjoletrender her.

Sjekk den nye brudekjoletrenden!
Publisert
Sist oppdatert

Skal du gifte deg, men er redd for å se ut som en vandrende bløtkake på vei opp alteret? Fortvil ikke. Nå er det mer trendy enn noensinne å gifte seg i enkle, minimalistiske og originale brudekjoler.

Du trenger ikke se ut som Grace Kelly og Prinsese Diana for å bli verdens fineste brud. Nå er det flere og flere som velger enkle og lette kjoler når de gifter seg.

SE VÅR BILDESPESIAL:

Sjekk den nye brudekjoletrenden!

GIFTET SEG I SKJØRT: Olivia Palermo giftet seg med den tyske modellen Johannes Huebl iført en kashmir-genser og et blondeskjørt signert klesdesigneren, Caroline Herrera. FOTO: Olivia Palermo.

Etter at Olivia Palermo la ut brudekjolebildene på bloggen sin, har hele verden snakket om hvor fin og orginal Olivia var som valgte å gifte seg i et blondeskjørt og en kashmirjumper signert Caroline Herrera.

Fashionistaen og it-jenta Olivia Palermo viser at det går an å se fin ut, selv når man ikke gifter seg i en stor og volumiøs brudekjole.

Sjekk den nye brudekjoletrenden!

ENKELT FRA BALENCIAGA: Da den svenske motebloggeren og it-jenta Elin Kling giftet seg med Klaus Lindmann var hun iført en enkel, men eksklusiv kjole signert Balenciaga. FOTO: Instagram.

Elin Kling fikk en hel verden til å få øynene opp for moteblogging, da hun startet Style by Kling i 2006. 8 år etter har hun sitt eget moteblad Styleby og har etablert seg i New York med mannen Klaus Lindmann.

Spenningen var derfor stor da det ble kjent at motebloggeren skulle gifte seg. Hun bekreftet også den nye bryllupstrenden ved å gå opp alteret iført en minimalistisk og enkel kjole signert Balenciaga.

Sjekk den nye brudekjoletrenden!

EKSLUSIVE BLONDER: Den britiske sosietsjenta Poppy Delevingne gikk for en enkel blondekjole fra Chanel da hun giftet seg. FOTO: All Over Press.

Poppy Delevigne er storesøsteren til supermodellen Cara Delevigne. Cara er kjent for å være musen til Karl Lagerfeld og det var nok et selvklart valg at storesøsteren skulle gifte seg i en kjole signert Chanel.

Også Poppy Delevingne hadde slengt seg på den nye bryllupstrenden og bar en søt sommerkjole i blonder og puffarmer da hun giftet seg tidligere i sommer.

Sjekk den nye brudekjoletrenden!

KIMYE: Kim Kardashian giftet seg med rapperen Kanye West i Firenze tidligere i år, hun bar en couture kjole designet av Givenchy. FOTO: Instagram.

Kim Kardashian og Kanye West er kjent for å gjøre alt stort, og spenningen var derfor også stor da hun skulle smies i hymens lenker på et slott i Firenze. Hennes valg av brudekjole overrasket nok en del mennesker. Riktignok var slepet langt, men selve kjolen var ikke altfor overdådig og prangende.

Norske kjendiser kaster seg på den enkle bryllupstrenden

Det er ikke bare de internasjonale stjernene som velger enkelt og elegant når de gifter seg. Også de norske kjendiskvinnene velger bort bløtkakekjolene til fordel for mer stilrene brudekjoler.

Sjekk den nye brudekjoletrenden!

I EGENDESIGNET KJOLE: Da Jenny Skavlan giftet seg med Thomas Gullestad, bar hun en hvit blondekjole hun hadde designet i samarbeid med sin mor. FOTO: All Over og Instagram.

Sjekk den nye brudekjoletrenden!

Heller ikke Jenny Skavlan hadde valgt en prangende bløtkakekjole da hun giftet seg med Thomas Gullestad i mai iår. Kjolen hadde Jenny designet selv, med hjelp av sin mor og skredderen Kari Evjan.
LEKKER I BLONDER: Også Marte Krogh var lekker i blonder da hun giftet seg tidligere i år med milliardæren Jan Haudemann-Andersen. FOTO: Andreas Fadum/Se & Hør.

Den norske fiolinisten Marte Krogh hadde også valgt blonder da hun giftet seg med milliardæren Jan Haudemann-Andersen. Kjolen hadde et enkelt skjørt-parti med splitt bak.

Sjekk den nye brudekjoletrenden!

STYLEMAG-MARIE: Stylemag-blogger Marie Murstad hadde også et orginalt kjolevalg da hun giftet seg med Christian Murstad i Barcelona i juni. FOTO: Stylemag og Instagram.

Stylemag-bloggeren Marie Murstad sitt bryllup var inspirert av 1920talls-stilen Gatsby. Hun bar ikke en, men to enkle kjoler i sitt byllup da hun giftet seg med Christian Murstad i Barcelona tidligere i sommer.

Les også: Se alle bildene fra Maries drømmebryllup

Trendsetterne

Det råder liten tvil om at mange nye bruder har latt seg inspirere av kjendisbrudene. Supermodellene Kate Moss og Cindy Crawford var tidlig ute med å velge enkle og originale kjoler, og satte trenden for bryllupsmoten etter seg.

Sjekk den nye brudekjoletrenden!

KATE MOSS: Da Kate Moss giftet seg med rockeren Jamie Hince i 2011, bar hun en nydelig og orginal brudekjole designet John Galliano. FOTO: All Over Press.

Kate Moss er og blir et stilikon, og hennes brudebilder kommer til å leve evig. Hun hadde valgt en vintage-inspirert brudekjole designet av John Galliano.

Sjekk den nye brudekjoletrenden!

TIDLIG UTE: Cindy Crawford var tidlig ute med å velge en orginal og enkel brudekjole. hun giftet seg på stranden i Bahamas iført en kort, hvit stroppekjole i 1996. FOTO: Instagram.

90-tallets supermodell Cindy Crawford startet den enkle brudetrenden tidlig, da hun på da hun giftet seg med Rande Gerber på stranden i Bahamas i 1996. Supermodellen var iført en nattkjole-lignende, kort stroppekjole typisk for 90-tallet.

Les også: Slik kler du deg i sommerbryllup

AV: NATHALIE HELGERUD.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer