Bryllup

Sjekk den nye brudekjoletrenden!

Olivia Palermo, Elin Kling og Poppy Delevingne er noen av de som har hevet seg på den nye trenden. Sjekk denne sommerens hotteste brudekjoletrender her.

Sjekk den nye brudekjoletrenden!
Publisert
Sist oppdatert

Skal du gifte deg, men er redd for å se ut som en vandrende bløtkake på vei opp alteret? Fortvil ikke. Nå er det mer trendy enn noensinne å gifte seg i enkle, minimalistiske og originale brudekjoler.

Du trenger ikke se ut som Grace Kelly og Prinsese Diana for å bli verdens fineste brud. Nå er det flere og flere som velger enkle og lette kjoler når de gifter seg.

SE VÅR BILDESPESIAL:

GIFTET SEG I SKJØRT: Olivia Palermo giftet seg med den tyske modellen Johannes Huebl iført en kashmir-genser og et blondeskjørt signert klesdesigneren, Caroline Herrera. FOTO: Olivia Palermo.

Etter at Olivia Palermo la ut brudekjolebildene på bloggen sin, har hele verden snakket om hvor fin og orginal Olivia var som valgte å gifte seg i et blondeskjørt og en kashmirjumper signert Caroline Herrera.

Fashionistaen og it-jenta Olivia Palermo viser at det går an å se fin ut, selv når man ikke gifter seg i en stor og volumiøs brudekjole.

ENKELT FRA BALENCIAGA: Da den svenske motebloggeren og it-jenta Elin Kling giftet seg med Klaus Lindmann var hun iført en enkel, men eksklusiv kjole signert Balenciaga. FOTO: Instagram.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer