Oscar

Sjekk den nye kjoletrenden fra Oscar-utdelingen!

Nå skal kjolen være så voluminøs at du nesten ikke klarer å gå i den...

FOR MYE VOLUM?: Dior-kjolen til Oscar-vinner Jennifer Lawrence var så stor at hun snublet i den på vei opp på scenen... Foto: All Over Press
FOR MYE VOLUM?: Dior-kjolen til Oscar-vinner Jennifer Lawrence var så stor at hun snublet i den på vei opp på scenen... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Søndag kveld gikk Oscar-utdelingen av stabelen i Los Angeles, og i tro standard, manglet det ikke på glamour på den røde løperen.

Så stor at hun snublet

Blant dem som fikk mest oppmerksomhet i blitzregnet utenfor Hollywood & Highland Cente, var de nominerte kvinnelige skuespillerne, med Jennifer Lawrence i spissen.

Ungjenta - som endte opp med å vinne prisen for beste kvinnelige hovedrolle, stilte nemlig i kveldens mest voluminøse kjole. Ja, den var faktisk så stor at hun snublet i den, da hun gikk opp på scenen for å motta statuetten sin.

Den pudderrosa haute couture prinsessekjolen var selvsagt signert motehuset Christian Dior, som Lawrence nå fronter. Og «Silver Linings Playbook»-skuespillerinnen pyntet herligheten opp med lekre smykker fra Chopard.

Se flere bilder fra Oscar-utdelingen nedenfor:


Volum er det «nye hotte»

Larewnce var imidlertid ikke den eneste som gikk fra lag-på-lag med tyll og kjoler med store «havfrueinspirerte» skjørt.

Også Oscar-nominerte Amy Adams stilte i en nydelig lysegrå kreasjon med stort skjørt fra Oscar de la Renta, mens Jennifer Aniston valgte en knallrød aftenkjole med volum nederst fra Valentino.


Den kinesiske stjerneskuespilleren Fan Bingbing satset også på volum under søndagens prisutdeling, og var et syn i sin knallfargede kjole fra Marchesa.

LES OGSÅ: Truseglippen hun gjerne skulle unngått

Volum, pudder og metall

Ifølge KKs mote- og skjønnhetsredaktør Silje Pedersen, er det helt klart at volum er blant de hotteste trendene på kjolefronten denne sesongen.

- Volum, lyse toner og metalliske stoffer var trender som gikk igjen på den røde løperen under kveldens Oscar-utdeling. Alle tre er sterke trender for våren 2013. Både Jennifer Lawrence og Amy Adams valgte seg gammel Hollywood-glamour og meget voluminøse kjoler med lange slep som virkelig stod ut på den røde løperen. Begge strålte og spesielt Lawrence var en av nattens desidert sterkeste kjolevinnere i Dior Haute Couture, sier hun:

- Jennifer Aniston hadde også valgt en kjole med mye volum fra Valentino, men var ikke like heldig med sitt valg. Stilen var rett og slett kjedelig og selve kjolesnittet gjorde Aniston figur dessverre ingen tjenester. Hadde hun hatt oppsatt hår, en sterkere markert midje og noen store smykker, så hadde nok stilen vært mye mer spennende.


Metalliske stoffer har vært i trendbildet en god stund nå, og ser ikke ut til å forsvinne med det første.

- Skinnende og metallisk stoffer var en annen stor trend som også kommer sterkt til våren. Både stjerner som Jessica Chastain og Naomi Watts skinte på den røde løperen begge i kjoler fra Armani Privé. Watts sin kjole med de markante «cut out»- detaljene var spesielt elegant. Halle Berry hadde også en spennende grafisk metallisk kjole med dyp utrigning signert Versace, sier hun.

Følg Siljes moteblogg på KK.no!

LES OGSÅ: Disse var verst kledd fra Oscar 2012

Kveldens best kledde

Blant Pedersens store favoritter for kvelden, var Charlize Theron.

- Charlize Theron er som regel et syn på den røde løperen og gårsdagen var intet unntak. Stjernen viser igjen at «less is moore» i den fantastisk figursydde hvite kjolen fra Dior Haute Couture med utskjæringer og peplumdetaljer, sier hun:

- Theron viser at hun følger med i motebildet, for både grafisk og hvitt er store trender for våren. Kjolen er feminin og elegant, men får en ekstra edge og maskulin tvist med den korte frisyren.


Se bilder av fjorårets best kledde Oscar-kvinner her!

Kjoleåret 2013

Se også antrekkene fra tidligere prisutdelinger så langt i år.
 • Grammy Awards
 • BAFTA Awards
 • SAG Awards
 • Critic's Choice
 • Golden Globe
 • People's Choice

  LES OGSÅ: Her er de nye Oscar-kjolene

  MYE VOLUM: Volum var en av de store trendene under søndagens Oscar-utdeling. Fra venstre - Jennifer Aniston i Valentino, Fan Bingbing i Marchesa og Amy Adams i Oscar de la Renta. Foto: All Over Press
  MYE VOLUM: Volum var en av de store trendene under søndagens Oscar-utdeling. Fra venstre - Jennifer Aniston i Valentino, Fan Bingbing i Marchesa og Amy Adams i Oscar de la Renta. Foto: All Over Press Vis mer
  METALLISK: Jessica Chastain så slående vakker ut i Armani Prive, Naomi Watts var blant kveldens lekreste i samme design og Halle Berry så stilig ut i Versace. Foto: All Over Press
  METALLISK: Jessica Chastain så slående vakker ut i Armani Prive, Naomi Watts var blant kveldens lekreste i samme design og Halle Berry så stilig ut i Versace. Foto: All Over Press Vis mer
  KVELDENS BEST KLEDDE?: Silje Pedersen synes Charlize Theron oste glamour i denne lekre Dior Couture-kreasjonen. Foto: All Over Press
  KVELDENS BEST KLEDDE?: Silje Pedersen synes Charlize Theron oste glamour i denne lekre Dior Couture-kreasjonen. Foto: All Over Press Vis mer
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer