Vis mer

Hunkydory

Sjekk Hunkydorys backstage-bilder!

Den rocka bohemen, lever skal vi tro catwalk-rapporten fra Stockholm. Vi har vært i Stockholm under moteuken, og viser deg bilder fra hva som rørte seg bak scenen hos Hunkydory!

Publisert

Les også: Dette trenger du i høstgarderoben

STYLEmag var på plass under visningen av Hunkydorys vår- og sommerkolleksjon for 2014. Og sjefredaktør Celine I. Aagaard er imponert over moten vi har i vente.

 - Hunkdory viser seg fra en mer rocka side neste sesong, og gjør en spennende twist på biker-skinnbuksen i svart med hvite detaljer. Dressbuksene kommer i ulike lengder og varianter, og viderefører høstens store dressbuksetrend. Det er mye svart og hvitt, med et hint av pudderrosa, sier hun.

Sjekk backstagebildene under!

Vis mer

MAKEUP: Modellene fikk lagt på sminke, lakket negler og stylet hår om hverandre i kjent, kaotisk backstage-stil. Foto: Eric Josjö.

Vis mer

FITTING: Siste fitting av plaggene på modellene før de vises på catwalken. Foto: Eric Josjö

Vis mer

SVART & HVITT: Plagg i svart og hvitt med innslag av pudder var sterkt representert i Hunkydorys kolleksjon for neste vår og sommer. Foto: Eric Josjö.

Den svenske toppmodellen Frida B. Gustavsson åpnet showet for Hunkydory, og også den danske modellen Josephine Skriver var å se på catwalken.

Vis mer

CATWALK: Den rocka bohemen fikk svingt seg på catwalken på Berns Hotell i Stockholm. Foto: Eric Josjö.

 - Den lysrosa indianerkjolen i semsket skinn står høyt på ønskelisten, forteller Celine.

Les også: Sjekk høstmoten fra Dries Van Noten
 

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer