Rihanna

Sjekk hva hun har gjort nå

Rihanna har kastet seg på «ny» trend.

RING I NESA: Popstjernen Rihanna hadde en stor septum-ring i nesa da hun kom på brorens albumlansering i New York onsdag kveld.  Foto: 247PapsTV / Splash News/ All Over Press
RING I NESA: Popstjernen Rihanna hadde en stor septum-ring i nesa da hun kom på brorens albumlansering i New York onsdag kveld. Foto: 247PapsTV / Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Piercinger har bestandig vært noe som går inn og ut av trendbildet. Og mens navle, brystvorte- og øyebrynspiercinger hadde sin definitive storhetstid på 90-tallet, har hull i ørene (øreflippen) bestandig vært populært. 

Det siste året har piercing i en helt annen del av øret - nemlig brusken, gjort et stort comeback, særlig i motebransjen.

Og mange motebloggere og it-jenter har kastet seg på den «nye» trenden, som egentlig forbindes med pønktiden på 60 og 70-tallet. 

Det er imidlertid ikke bare ørebruskpiercing, som faktisk har vist seg å kunne være helseskadelig, som er i ferd med å gjøre comeback. 

LES OGSÅ: Her viser Rihanna ALT

Viste frem nesering

Popprinsessen Rihanna (26), som er kjent for sin vågale og ganske eksperimentelle klesstil, viste frem en helt ny side av seg selv, da hun dukket opp broren Rorry Fentys albumlansering i New York onsdag kveld. 

I kledd en lang, nattkjoleinspirert satengkjole, en sølvfarget bucket-hatt og Converse-sneakers ankom popstjernen VIP Room i Meatpacking District omgitt av paparazzifotografer. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer