Rihanna

Sjekk hva hun har gjort nå

Rihanna har kastet seg på «ny» trend.

RING I NESA: Popstjernen Rihanna hadde en stor septum-ring i nesa da hun kom på brorens albumlansering i New York onsdag kveld.  Foto: 247PapsTV / Splash News/ All Over Press
RING I NESA: Popstjernen Rihanna hadde en stor septum-ring i nesa da hun kom på brorens albumlansering i New York onsdag kveld. Foto: 247PapsTV / Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Piercinger har bestandig vært noe som går inn og ut av trendbildet. Og mens navle, brystvorte- og øyebrynspiercinger hadde sin definitive storhetstid på 90-tallet, har hull i ørene (øreflippen) bestandig vært populært. 

Det siste året har piercing i en helt annen del av øret - nemlig brusken, gjort et stort comeback, særlig i motebransjen.

Og mange motebloggere og it-jenter har kastet seg på den «nye» trenden, som egentlig forbindes med pønktiden på 60 og 70-tallet. 

Det er imidlertid ikke bare ørebruskpiercing, som faktisk har vist seg å kunne være helseskadelig, som er i ferd med å gjøre comeback. 

LES OGSÅ: Her viser Rihanna ALT

Viste frem nesering

Popprinsessen Rihanna (26), som er kjent for sin vågale og ganske eksperimentelle klesstil, viste frem en helt ny side av seg selv, da hun dukket opp broren Rorry Fentys albumlansering i New York onsdag kveld. 

NYTT SMYKKE: Sjekk Rihannas nye nesepynt! Foto: All Over Press
NYTT SMYKKE: Sjekk Rihannas nye nesepynt! Foto: All Over Press Vis mer

I kledd en lang, nattkjoleinspirert satengkjole, en sølvfarget bucket-hatt og Converse-sneakers ankom popstjernen VIP Room i Meatpacking District omgitt av paparazzifotografer. 

Og dermed var det nærmest uunngåelig at noen av dem fikk med seg et god bilde av stjernens siste accessoir - nemlig en gigantisk ring i nesa. Og nei, ikke på siden av nesa. 

26-åring hadde nemlig fått seg en solid nese septum-piercing - altså, der hullet går gjennom skilleveggen i nesa og ringen henger ut mellom neseborene, litt som man så på okser i gamle dager. 

LES OGSÅ: Personer med tatoveringer drikker mer

Ny trend?

MED RING I NESA: Jessica Biel bar en såkalt septum-ring i nesa på Met-gallaen i 2013.  Foto: REX/Broadimage/All Over Press
MED RING I NESA: Jessica Biel bar en såkalt septum-ring i nesa på Met-gallaen i 2013. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

Rihanna er ikke den eneste kjendisen som har vist seg med en slik ring i nesa det siste året. Også popstjernen Lady Gaga tok en lignende piercing i fjor, mens Jessica Biel bar en slik ring i nesa da Met Gallaen holdt pønk-tema i 2013, skriver Daily Mail.  

Under på Givenchys høst/vinter 2013-visning i fjor var septum nese-ringen tilbake. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer