Mote

Sjekk hvor like de er!

Stella McCartney er glad i sine UGGs. Nå designer hun selv mistenkelig like boots.

VARM DESIGN: Stella McCartney har begynt å designe varmt fottøy. Se hvor like McCartneys boots (til venstre) er de originale UGG-bootsene.  Foto: All Over Press og produsentene
VARM DESIGN: Stella McCartney har begynt å designe varmt fottøy. Se hvor like McCartneys boots (til venstre) er de originale UGG-bootsene. Foto: All Over Press og produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er ingen hemmelighet at kjendisene elsker sine UGG-boots.

Holder føttene varme

De pusete støvlene fra den australske skoprodusenten er allemannseie i Hollywood. Både på og utenfor film- og tv-settet. Høye hæler kan være både slitsomt og kaldt på en lang dag med innspillinger, og «Gossip Girl»-stjernene Blake Lively og Leighton Meester observeres stadig med de varme bootsene mellom tagninger.

Praktisk småbarnsmor

Fotografer knipser ivrig når Stella McCartney leverer og henter sine barn på skolen, og Beatles-dattera vet å kle seg stilig også til hverdags. Likevel går designeren ofte for praktisk skotøy når hun følger barna til og fra skolen. Se bilder av Stella med UGGs:

LES OGSÅ: Vi tester Norges nye outletTrebarnsmoren venter for tiden sitt fjerde barn, så vi kan regne med å se henne i de praktiske bootsene også utover høsten. Kanskje velger hun sitt eget design, som nå er tilgjengelig på Net-a-porter.com: her og her.

Høye boots

Den London-baserte designeren har valgt å lage sin modell i en versatil stil: Du kan brette dem opp til over kneet eller bruke dem som midt-på-leggen-boots, slik som de originale UGGs-bootsene.Se Stellas UGGs-lignende boots her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer