Halloween

Sjekk kjendisenes Halloween-kostymer!

Skal du på Halloween-fest og er i siste liten med kostymet?

Sjekk kjendisenes Halloween-kostymer!
Publisert
Sist oppdatert

Stjernene slår på stortrommene når de kler seg ut til Halloween. La deg inspirere av supermodellene, fashionistaene og kjendisenes beste Halloween-antrekk!

NICOLE RICHIE: Designeren og moteikonet Nicole Richie mikser mellom fasjonable, humoristiske og barnevennlige kostymer. Foto: All Over.

Nicole er kjent for sin sans for humor og gode stil, noe som kommer tydelig frem i hennes kostymer. På Who What Wear og Cadillacs motefest i fjor var hun kledd som chic katt, og på skuespiller-venninnen Kate Hudsosn Halloween-fest i 2011 kledde moteikonet seg ut som Jennifer Lopez. I 2009, derimot kledde hun seg som kaninen fra fortellingen Alice i Eventyrland da hun tok med seg datteren ut for å samle godteri.

SUPERMODELLENE: Mens Victoria's Secret-modellene Rosie Huntinton-Whitely og Miranda Kerr viser hud i sine kostymer, velger ikonet Kate Moss et skummel kostyme fremfor det sexy. Foto: All Over.

Halloween er en god unnskyldning til å bruke undertøy som yttertøy, og kan vi klandre supermodellene for å ville vise frem sine beste attributter?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer