Halloween

Sjekk kjendisenes Halloween-kostymer!

Skal du på Halloween-fest og er i siste liten med kostymet?

Sjekk kjendisenes Halloween-kostymer!
Publisert
Sist oppdatert

Stjernene slår på stortrommene når de kler seg ut til Halloween. La deg inspirere av supermodellene, fashionistaene og kjendisenes beste Halloween-antrekk!

Sjekk kjendisenes Halloween-kostymer!

NICOLE RICHIE: Designeren og moteikonet Nicole Richie mikser mellom fasjonable, humoristiske og barnevennlige kostymer. Foto: All Over.

Nicole er kjent for sin sans for humor og gode stil, noe som kommer tydelig frem i hennes kostymer. På Who What Wear og Cadillacs motefest i fjor var hun kledd som chic katt, og på skuespiller-venninnen Kate Hudsosn Halloween-fest i 2011 kledde moteikonet seg ut som Jennifer Lopez. I 2009, derimot kledde hun seg som kaninen fra fortellingen Alice i Eventyrland da hun tok med seg datteren ut for å samle godteri.

Sjekk kjendisenes Halloween-kostymer!

SUPERMODELLENE: Mens Victoria's Secret-modellene Rosie Huntinton-Whitely og Miranda Kerr viser hud i sine kostymer, velger ikonet Kate Moss et skummel kostyme fremfor det sexy. Foto: All Over.

Halloween er en god unnskyldning til å bruke undertøy som yttertøy, og kan vi klandre supermodellene for å ville vise frem sine beste attributter?

I 2012 gikk Rosie Huntington-Whiteley for en vintage Hollywood-glam-look med en bohemsk vri i form av en blomsterkrans på hodet. Miranda Kerr kledde seg som en sexy sirkus-direktør, og kostymet kunne ikke vært mer passende på Sexy Circus-festen i 2011. Kate Moss skiller seg ut blant sine modell-kollegaer og valgte et skummelt og mindre flatterende kostymeJonathan Ross' Halloween-fest i fjor.

LES OGSÅ: Sjekk supermodellenes punk-antrekk

Sjekk kjendisenes Halloween-kostymer!

HEIDI KLUM: Supermodell og programleder Heidi Klum er kjent for å dra den helt ut når hun kler seg ut til Halloween. Foto: All Over.

Heidi Klum har i 13 år på rad holdt storslåtte Halloween-fester, og hun topper seg selv år etter år i kostymevalget. For denne modellen er ikke det å være sexy et mål, men heller wow-faktoren. I 2011 kledde hun seg i matchende sjimpanse-kostyme med den daværende ektemannen Seal. Hun har også vært kledd som en hudløs menneskekropp, og på festen i fjor var hele kroppen sminket som en gammel dame - helt ned til den minste pigmentflekken og blodåren. Hva kommer hun til å kle seg ut som på årets Halloween-fest?

LES OGSÅ: Stjel Heidi Klums stripete stil

Sjekk kjendisenes Halloween-kostymer!

KIM KARDASHIAN WEST: Nygifte Kim Kardashian West har kledd seg ut som alt fra havfrue til catwoman på Halloween. Hva kommer hun til å kle seg som på første Halloween som fru West? Foto: All Over.

Det kommer vel ikke som en overraskelse at Kim Kardashian West går for sexy kostymer som fremhever hennes beste sider år etter år? I 2008, hadde hun enda ikke nådd toppen av sin popularitet, og ankom PUR Jeans' Halloween-fest kledd som en 1920-talls flapper-danser. I 2012 valgte hun mer oppsiktsvekkende kostymer på to forskjellige Halloween-fester og var kledd som havfrue på Mindori Green-festen i New York, og sexy catwoman på sin egen Halloween-fest i Los Angeles.

 

Vil du abonnere på STYLEmag? Sjekk ut tilbudet her!

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer