Coachella-festivalen

Sjekk Maries Coachella-stil

STYLEmag-blogger Marie Ullevoldsæter dro til L.A. for Coachellafestivalen. Få hennes festivaltips her!

Sjekk Maries Coachella-stil
Publisert
Sist oppdatert

Marie nøt fasjonable festivaldager under årets Coachella-festival i California, og hun innrømmer at hun dro mer for atmosfærens skyld enn for musikken. Nå deler hun sine beste tips for sommerens kommende festivaler.

Hvordan vil du beskrive din Coachella-stil?

Min Coachella-stil er avslappet og avkledd. Det er veldig varmt, så bikini og shorts er et must på dagtid!

Sjekk Maries Coachella-stil

SOMMERKLEDD: Varmt vær krevde en avkledd stil, og Maries antrekk bestod av en slitt denimshortsen og skjerf fra H&M brukt som bandeautopp. Foto: Marie Ullevoldsæter.

Hva er ditt nøkkelplagg for Coachella-festivalen?

Min svarte kimono med frynser ble mitt nøkkelplagg. Den passer til alt, og var utrolig god å ha på kveldene etter mange timer i solen.

Hva klarer du deg ikke uten på festivalen?

Dette høres litt tantete ut, men jeg klarer meg ikke uten solkrem og vann! Kamera er også et must, det er så utrolig inspirerende omgivelser.

Sjekk Maries Coachella-stil

NØKKELPLAGGET: Kimonoen er en av vårens heteste trender. En florlett variant med frynser ble Maries nøkkelplagg under festivalen. Foto: Marie Ullevoldsæter.

Ditt beste tips for en fresh makeup under festivalen?

Jeg tilbrakte noe dager i L.A. først, og da satte solen sine spor på huden. Derfor gikk jeg for en naturlig look, og lot huden få litt pleie med fuktighetskrem og litt maskara!

Ditt favorittilbehør på festivalen?

Mitt favorittilbehør ble min Alexander Wang Mini Brenda. Det er den perfekte festivalvesken som rommer mye og har en praktisk skulderstropp, så jeg slapp å holde den. I tillegg er frynser og fjær alltid en slager på festival.

Hva var det beste du så under festivalen?

Min beste konsertopplevelse var Nick Cave, den mannen er bare helt rå. Men skal jeg være helt ærlig, så var ikke musikken det beste ved festivalen for min del. Det jeg likte best var selve atmosfæren på Coachella. Det er en helt spesiell ”vibe” der – som må oppleves! Mange glade mennesker og unike stiler. I tillegg er festivalen utrolig bra organisert.

Sjekk Maries Coachella-stil

FESTIVALVESKEN: En veske med skulderstropp og glidelåser er et must på festival. Foto: Marie Ullevoldsæter.

Hva er ditt beste tips for en fantastisk Coachella-opplevelse? Dra med dine beste venner slik som jeg gjorde. Latteren satt løst dagen lang, det var hurtig frekvens på låning av hverandres klær og minneboken er fullstappet med godbiter.

Sjekk Maries Coachella-stil

TUNIKA: Tunika er evig sommerslager, og passer til det aller meste. Her har Marie snørt inn livet i sin tunika og gjort det til en magekort versjon, stylet sammen med hvite jeans og pilotbriller med iridiumsglass. Foto: Marie Ullevoldsæter.

Besøk Maries blogg Out & About

 

Les også:

Hippie-stemning på Coachella-festivalen

Riley Keough på Coachella-festivalen

STYLEmags moteansvarlige Julie mimrer tilbake til Coachella på sin blogg

Marie Ullevoldsæter svarer på 30 spørsmål

Sjekk hva Marie har i vesken sin under Oslo Fashion Week

Møt STYLEmags nye bloggere

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer