Mette-marit

Sjekk Mette-Marits trendy tilbehør

Smykker seg med øyering til nærmere 4000 kroner.

ØYE FOR DETALJER: Kronprinsesse Mette-Marit viste fram et nytt smykke under besøket i Stiklestad i helgen. Gullringen, som hun bar på høyre lillefinger, er designet av Delfina Delettrez og formet som et øye. 
 Foto: Andreas Fadum/Se og Hør. Produktbilde: Delfinadelettrez.com
ØYE FOR DETALJER: Kronprinsesse Mette-Marit viste fram et nytt smykke under besøket i Stiklestad i helgen. Gullringen, som hun bar på høyre lillefinger, er designet av Delfina Delettrez og formet som et øye. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør. Produktbilde: Delfinadelettrez.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Kronprinsesse Mette-Marit (41) har en forkjærlighet for originale smykker. Tross sin kongelige status foretrekker hun trendtilbehør over juveler. 

Under feiringen av dronning Margrethes jubileum tidligere i sommer, fikk kronprinsessen mye oppmerksomhet for sine hodeskalle-øredobber.

Og under besøket på Stiklestad fredag sist uke overrasket hun igjen. 

Rundt lillefingeren bar hun en gullring prydet med et øye og en perle. Det moteriktige smykket kommer fra den italienske designeren Delfina Delettrez og koster cirka 3800 kroner i nettbutikk. 

LES OGSÅ: Ser du hva Mette-Marit (41) har i ørene?

Gjorde som Rihanna, Kylie Minogue og Katy Perry

Mette-Marit er i godt selskap som kunde av Delfina Delettrez.

Popstjernene Rihanna, Kylie Minogue og Katy Perry viser seg stadig iført hennes øye-inspirerte smykker, som selges som både øredobber, armbånd og ringer. 

Den norske kronprinsessen falt for modellen som heter «Eye Piercing Ring». Gullringen kommer i en rekke farger og varianter, både med og uten diamanter. Det ser ut som Mette-Marit har valgt den enkleste typen, med et grønt øye i emalje og en liten perle. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer