Noomi Rapace

Sjekk Noomi Rapaces utrolige forvandling

Den svenske skuespillerstjernen har endret stil og frisyre de siste årene.

NOOMI RAPACE: Fra mørkt og bølget hår til en stram og blond frisyre. Se alle hårsveisene den svenske skuespillerinnen har hatt de siste årene lengre ned i saken. Foto: All Over Press
NOOMI RAPACE: Fra mørkt og bølget hår til en stram og blond frisyre. Se alle hårsveisene den svenske skuespillerinnen har hatt de siste årene lengre ned i saken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noomi Rapace (34) er mest kjent for sin rolle som Lisbeth Salander i Stieg Larssons Millenium-serie.

Vi er vant til å se henne med mørkt hår og naturlig fall, men nå har den svenske skuespillerinnen gått for en blond og mer edgy frisyre.

LES OGSÅ: Slik fikk hun magen alle snakker om

Typete og rocka

KKs skjønnhetsansvarlig, Tone vid Skipa, synes den nye frisyren til Rapace er både rocka og kul, men at den med små justeringer kunne vært enda finere og mer kledelig.

- Det ser ut som om hun har hår-extensions, til og med luggen ser ut til å være påsatt, sier Skipa.

- Men med skulderlang lengde, noe jeg tror hun egentlig har, og hakket mindre markert lugg som heller rammer inn det fine ansiktet hennes, blir hun både kul, typete og vakker, tipser eksperten.

LES OGSÅ: Slik gjør du skjorta helt ny

Stilforvandling

- Når jeg ser på tidligere bilder av henne kler hun definitivt best farger som skaper kontraster, mens mellomfarger i varme nyanser gjør henne blass.

- Med andre ord - kaldere nyanser i brunt, svart og blondt kler henne best.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer