Sko

Sjekk nyhetene fra Din Sko

Trendy vårsko fra 99 kroner.

NYHETER FOR FØTTENE: Skokjeden Din Sko har denne sesongen tro på pasteller, sterke farger, mønstre og kraftige plattåsåler. Se priser og flere nyheter i bildeviseren. Foto: Produsenten
NYHETER FOR FØTTENE: Skokjeden Din Sko har denne sesongen tro på pasteller, sterke farger, mønstre og kraftige plattåsåler. Se priser og flere nyheter i bildeviseren. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Nå skal føttene i fokus, ifølge Din Sko. I vår ønsker kjeden at du skal parkere de brune og svarte skoene dine til fordel for spreke farger og mønstre.SE OGSÅ: 50 trendy sko under 300Vårens trenderDin Sko har satset stort denne sesongen på farger – fra sterk neon til Stem her!Hva synes du om Din Sko-skoene?sarte pasteller som gult, lys rosa og blått, ifølge en pressemelding. Mye inspirasjonen er dessuten hentet hos det etniske. Det blir også blomstermønstre og grafiske motiver, og 50-tallet er representert med ankelstropper og åpen tå. Skokjeden har dessuten latt seg inspirere av 90-tallstrenden med kraftig platå på såler – og ikke minst loafers, som er å se på føttene til «alle» kjendisene nå for tiden.Din Sko vår/sommer 2012:

Mer skomote 2012I vår ser vi at modeller som loaferen, flatforms og 90-tallssandalen er tilbake for fullt. Andre hete skotyper er basketsneakers med innebygd kilehæl og flatforms á la Spice Girls. KK.no har også fått se hvordan våren blir hos skokjedene Bianco, Økonomisko og Aldo.Sjekk dessuten KK.no sin store trendrapport for våren/sommeren 2012 - og vår oversikt over hvilke trender som resirkuleres denne sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer