Høstmote 2011

Sjekk partysesongen hos Cubus

Lekker 70-tallsglamour, edgy metall og yndig 50-tallsstil.

PARTYSESONGEN: I neste uke begynner Cubus lanseringen av sin nye partykolleksjon. Foto: Adéle Cappelen Blystad og Produsenten
PARTYSESONGEN: I neste uke begynner Cubus lanseringen av sin nye partykolleksjon. Foto: Adéle Cappelen Blystad og Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
For de fleste er det kanskje litt vel tidlig (og ikke minst stressende) å begynne å tenke på jul allerede nå, hvertfall når det gjelder gaveshopping, pynt og baking av syv sorter.

Julebordsesongen er imidlertid en helt annen sak, og festhøytiden er slett ikke så langt unna som det kan føles.

LES OGSÅ: Høstens klare drømmegarderobe

FAVORITTER: Merete Petterson i Cubus har stor tro på flere av partyplaggene, deriblant chiffonskjørte hun har på seg, samt den knallrøde Twiggy-kjolen ytterst til høyre i bildet. Foto: Adéle Cappelen Blystad
FAVORITTER: Merete Petterson i Cubus har stor tro på flere av partyplaggene, deriblant chiffonskjørte hun har på seg, samt den knallrøde Twiggy-kjolen ytterst til høyre i bildet. Foto: Adéle Cappelen Blystad Vis mer

Noe for enhver smak

Hos Cubus begynner de å lansere sesongens partyklær allerede fra uke 40 (altså neste uke), og i likhet med kjeder som H&M, Lindex, Bik Bok og KappAhl har klesgiganten slengt seg på flere av sesongens største trender – som metallisk, 70-tallsglamour og 50-60-tallsstil.

Her snakker vi lekre kjoler, skjørt, buksedresser, shorts, topper, vesker og accessoirer i gull, sølv, svart, rødt, hvitt og kongeblått.

Og ikke minst lekre clutchvesker både til den lekre aftenkjolen og «den lille sorte».


Ifølge Merete Petterson, stylist og produkt og PR-ansvarlig i Cubus, har kleskjeden prøvd å lage noe for enhver smak for med årets partykolleksjon, og uansett om stilen din er preppy, feminin, rocka, glamorøs eller konservativ, skal du kunne finne noe du liker.

- Med årets partykolleksjon har vi prøvd å lage noe for alle kvinner og alle stiler. Du skal finne plagg du liker her uansett hva slags stil du har, og det synes jeg virkelig vi har klart å få til med denne kolleksjonen, sier hun til KK.no.

Stylistens favoritter

Klærne vil, som nevnt, komme i salg i alle Cubus-butikker allerede fra uke 40, og videre fremover til uke 43.

- Mine favoritter i denne kolleksjonen er helt klart skjørtet jeg har på meg. Det er så utrolig behagelig, og kan brukes både til fest og hverdags. Du kan gjøre som meg, å bare bruke en t-skjorte og tøff genser til, eller så kan du bruke en lekker metallisk singlet, blazer og belte. Det at skjørtet også har et eget innerskjørt festet til det gjør det også mer anvennelig, og du trenger ikke bekymre deg for at det er gjennomsiktig, sier hun.

Se utvalgte partyplagg, accessoirer og priser nedenfor:


Petterson tror også følgende plagg blir en stor hit fra årets kolleksjon:

 • Den knallrøde Twiggy-kjolen med søt krage:
  - Denne kan pyntes opp med et lekkert belte i livet og blazer, eller så kan du bruke den rett ned med pumps, sier Petterson.

 • De metalliske singlettene og toppene:
  - Ønsker du en mer casual look kan du bruke disse med et par slitte jeans og en dressjakke – supert til jobb og fest.

 • Den ankellange kongeblå aften kjolen i 70-tallsstil:
  - Denne er superlekker på. Her kan du også bruke et belte i livet om du ønsker, slik som gullbeltet jeg har satt på modellen. Kjolen kommer også med stropper og eget belte dersom du ønsker å bruke det. Ellers er det også kult med et stort statementsmykke i halsen, som dette gullkjedet som også lanseres med partykolleksjonen

  LES OGSÅ: Fargen som barer varer og varer

  Perfekte julegaver

  Utover senhøsten, altså ukene 45-47 vil kleskjeden også lansere flere nye produkter og plagg, og ifølge Petterson er mange av plaggene perfekte julegaver.

  - Vi får inn masse fint til herrer, og her går det mye i rødt, blått og hvitt, som er julens store farger. Ellers får vi inn masse lekre ullgensere til damer, og særlig cardigansene i Merinoull tror jeg blir populære på en kald vinterkveld, sier hun:

  - Genserne er utrolig behagelige og myke å ha på, og så er det ekte Merino til bare 399 kroner.

  Cubus har også slengt seg på den store strikketrenden vi har sett på catwalkene denne sesongen, og kommer både med ullundertøy med ur-norskt strikkemotiv, samt lange deilige gensere og skjerf.

  I tillegg lanserer kleskjeden mye lekkert partyundertøy, med hold-in, fløyel og andre lekre detaljer.

  - Det er veldig mye av det samme som har vært i motebildet en stund, bare med enda større fokus på detaljer, som belter, glidelås etc. forklarer Petterson.

  Se flere av jul - og partyplaggene og priser nedenfor:


  LES OGSÅ: Strikkeplaggene som gjør forskjellen

  Mer høstmote

  Nysgjerrig på mer høstmote? KK.no har fått en titt på sesongens kolleksjoner hos Cubus, Zara, Bik Bok, Vila, Lindex, H&M, Gina Tricot, Vero Moda, Only, Selected Femme, KappAhl, tilbehørskjeden Pieces, Monki og Weekday.

  LES OGSÅ: Legg merke til lengden

  Noe du lurer på? Spør KK.no


  Hvordan kan jeg gjøre de trange, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene - før eller etter middag?

  Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til spor@kk.no, og vi vil finne det ut for deg.

 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer