Skjørt

Sjekk skjørtetrenden!

Kort, voluminøst, lekent og sexy er stikkordene for trenden! Sjekk våre budsjett- og luksusfavoritter her!

Sjekk skjørtetrenden!
Publisert
Sist oppdatert

Det klokkeformede skjørtet er ikke bare sexy og et lite statmentplagg i seg selv - det er også utrolig allsidig.  Korte skjørt med struttende form kan kombineres til så og si alt, og er kanskje aller kulest i den minst forventede stylingen akkurat nå.

Les også: Mote til å spise opp

BUDJSETT: 1. H&M, kr 399.  2. H&M, kr 499.  3. H&M, kr 399.  4. H&M, kr 499. Foto: Produsentene. 

STILTIPS:

Kombiner skjørtet med avslappede plagg, som en oversized collegegenser, chuncky strikkegenser eller bare en basic T-skjorte med dyp V-hals for et perfekt balansert antrekk. Dette skjørtet gjør mye ut av seg på egenhånd, så enkel styling fungerer klokkerent til det klokkeformede skjørtet.

På tilbehørsfronten fungerer også det aller meste. Slanke, sexy pumps eller lårhøye støvletter til fest og boots eller sneakers til hverdags. Dra gjerne igjen skjørtets farge eller mønster i veske eller smykker for å fullføre den lekne looken.

LUKSUS: 1. Preen Line via net-a-porter, ca. kr 4550.  2. Redvalentino via net-a-porter, ca. kr 3555.  3. Sonia By Sonia Rykiel via net-a-porter, ca. kr 4295.  4. Redvalentino via net-a-porter, ca. kr 2950. Foto: Net-a-porter.com.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer