Coachella

Sjekk stjernenes Coachella-stil!

I helgen startet den anerkjente Coachella-festivalen i California. Festivalen er kjent for å trekke kjendiser og fashionistaer, og har blitt et motefenomen i seg selv. Sjekk ut stjernenes Coachella-stil her!

Sjekk stjernenes Coachella-stil!
Publisert
Sist oppdatert

MODEL OFF DUTY: Supermodellen Alessandra Ambrosio (33) tok en pause fra travel hverdag som modell og småbarnsmamma og nøt to dager på Coachella-festivalen sammen med venner. Foto: All Over.

ROCKER: Den Oscar-vinnende skuespilleren og rockeren Jared Leto (42) var i sitt rette element på Coachella-festivalen i California. Foto: All Over.

KJENDISDATTER: Modell og datter av skuespiller Alec Baldwin, Ireland Baldwin (18) var til stede på festivalen, iført en tanktopp, liten jeansshorts og flanellskjorten knyttet avslappet rundt hoftene. Foto: All Over.

JENNER-SØSTRENE: De yngste søstrene i Jenner/Kardashian-klanen, Kylie (16) og Kendall Jenner (18), har lenge vært i skyggen av sine kjente eldre søstre, men har de siste årene kommet mer frem i rampelyset som modeller og fashionistaer. På Coachella-festivalen valgte de noe spesielle antrekk, og vakte oppsikt blant de andre festival-deltakerne. Foto: All Over.

UNDERCOVER: Skuespiller Vanessa Hudgens (25) tilbrakte store deler av festivalen med å pakke seg inn og gjemme seg bort fra fotografene inntullet i skjerf og under store hatter. Foto: All Over.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer