Smykker

Sjekk stjernenes nye favorittfarge

Kjendisene både kler seg i og smykker seg med denne fargen. Vil de kongelige følge etter i fyrstebryllupet i?

JUVELER: Angelina Jolie holdt antrekket nøytralt, men gikk for smaragdgrønne smykker, som står perfekt til både hennes og pandaens øyne.  Foto: All Over Press
JUVELER: Angelina Jolie holdt antrekket nøytralt, men gikk for smaragdgrønne smykker, som står perfekt til både hennes og pandaens øyne. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vi så det allerede under årets Golden Globe-utdeling.

De aller lekreste og mest velkledde stjernene gikk for dype grønntoner. Mila Kunis, Angelina Jolie, Elisabeth Moss gikk for svært forskjellige kjoler, men alle valgte smaragdgrønne kreasjoner på den store dagen.

Grønt var det nye svart, rett og slett. Kanskje vil noen av de kongelige eller på annet vis celebre gjestene bruke trendfargen når fyrst Albert og Charlene Wittstock gifter seg?

Se bilder av de grønnkledde Golden Globe-damene her:


Fra kjoler til smykker

I sommerlige Cannes var det dog en annen farge som gikk av med seieren.

Under årets filmfestival fikk nemlig de hvite kjolene all oppmerksomheten. Uma Thurman framsto som dronningen av Cannes allerede første dagen.

Se bilder av de lekre, hvitkledde stjernene her:

LES OGSÅ: Denne nordmannen er kongen av Cannes

Til slutt var det likevel Angelina Jolie som ble kåret til Cannes' best kledde av Trendtoppens lesere.

Men både Uma Thurman og Angelina Jolie hadde mer til felles enn lekre kjoler.

Begge troppet opp på den røde løperen med smaragder rund håndleddene. Thurmann hadde også et par nydelige øredobber i samme farge, mens Jolie holdt seg til armbånd og ring.

Statementsmaragder

Bianca Baltis smykker går definitivt inn i statementsmykkekategorien. Og hvorfor være forsiktig når du kan kjøre på med funklene juveler i deilig, dype toner?

Til sommerens hvite klær, tenker vi gjerne først og fremst i retning turkis når vi velger tilbehør. Og de turkise smykkene blir bare lekrere jo brunere du blir, så fortsett gjerne med det.

Likevel er det noe som er bitte litt mer overraskende med smaragdgrønt, så hvis du vil ta i litt ekstra på sommerfesten, kan du jo se etter denne juveltonen i butikkene.

Se bare hvor nydelig fargen er på disse stjernene:Du trenger slettes ikke investere i ekte vare – billigkjedene har også smaragdgrønne smykker i sine hyller.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer