DYR VESKEPARK: En lekker designerveske er tydeligvis en av høstens hotteste accessoirer. Her ser du bare noen av veskene kjendiskvinnene bar under åpningen av Oslo Fashion Week mandag.  Foto: Per Ervland
DYR VESKEPARK: En lekker designerveske er tydeligvis en av høstens hotteste accessoirer. Her ser du bare noen av veskene kjendiskvinnene bar under åpningen av Oslo Fashion Week mandag. Foto: Per Ervland Vis mer

It-veske

Sjekk stjernenes rådyre «veskepark»

- Jeg ville ha en Chanel-veske på størrelsen med babyen jeg presset ut!

Publisert
Mandag var det duket for motefest da det 20. Oslo Fashion Week startet på Posthallen i Oslo.

Og svært mange av Norges motepersonligheter og mest trendinteresserte celebriteter var på plass for å se designerutstillingen som ble vist frem.

Oslo Fashion Week er en anledning for kjendisene å vise frem noen av sine hotteste klær og accessoirer, og en ting som virkelig har vært i skuddet de siste årene - og som ikke ser ut til å dabbe av med det første, er de rådyre designerveskene.

Se bilder fra åpningsutstillingen nedenfor:
(Alle bilder: Per Ervland)


LES OGSÅ: Lange ventelister på luksusvesker i Norge

Rådyre designervesker

Proenza Schouler, Acne, Louis Vuitton, Givenchy, YSL, Mulberry og Alexander Wang er bare noen av designernavnene som hang på armene til de norske kjendiskvinnene mandag kveld, og det er ikke til å legge skjul på at «veskeparken» på Posthallen var av det dyrere slaget.


Celine Aagaard, som er sjefredaktør for STYLEmag, hadde hele to designerclutcher med seg under åpningen, og kunne fortelle at prislappen på den blå og hvite herligheten fra By Malene Birger er på cirka 1000 kroner, mens den svarte skinnvesken fra motehuset Givenchy ligger på cirka 6000 kroner.

Også Anne Berit Valla, som er modell og samboer med Moods of Norway-designer Simen Staalnacke, hadde en lekker designerclutch under armen mandag.


Den røde herligheten var fra motehuset YSL (nå kjent under navnet Saint Laurent), og hadde en prislapp på rundt 6000 kroner.

Moteblogger, designer og modell Camilla Abry, som er kjent som Moods of Norway-designer Peder Børresens bedre halvdel, bar også en veske fra YSL. Denne var knall rosa og koster cirka 5000 kroner på Net-a-porter.com.

YSL/Saint Laurent er tydeligvis et av de hotteste veskemerkene akkurat nå, da modell Hege Golf også hadde med seg en liten veske fra motehuset. Denne var imidlertid vintage, og Golf - som for tiden venter sitt første barn, husket ikke prislappen.

Sjefredaktør i Se og Hør - Ellen Arnstad, valgte nordisk design og hadde med seg en lekker veske fra Nina Jarebrink (til cirka 2000-3000 kroner).


LES OGSÅ: Er dette den nye it-veska?

Ville ha Chanel-veske på størrelse med babyen

Moteprofil Charlotte Thorstvedt og tv-stjerne Johanna Grønneberg Mesa bar imidlertid det vi tipper var kveldens dyreste vesker. Førstnevnte hadde med segn en lekker vintage Chanel og sistnevnte en splitter ny Chanel.

- Vesken var en fødselsgave. Jeg fikk jo barn for ni måneder siden. Da sa jeg til mannen min at fødselsgaven - den bør være en veske fra Chanel, humrer Johanna til KK.no:

- Jeg ville rett og slett ha en Chanel-veske som var på størrelsen med babyen jeg presset ut. Så jeg fikk en ganske stor veske. Jeg er ikke sikker på prisen, men jeg tror den kostet ganske mye.


Charlotte på sin side, ønsket ikke å si hvor mye hun hadde gitt for sin vintageherlighet, men innrømmet overfor KK.no at «det er den dyreste vesken» hun eier. Og med tanke på at vintage Chanel-vesker ligger ute på Ebay.com til ikke mindre enn 20.000 kroner, så overdrev hun antagelig ikke ...

Se flere bilder av kjendisene på åpningen av Oslo Fashion Week her:


CELINE AAGAARD: Hadde med seg en blå og hvit By Malene Birger clutch, og en svart skinnclutch fra Givency.  Foto: Per Ervland
CELINE AAGAARD: Hadde med seg en blå og hvit By Malene Birger clutch, og en svart skinnclutch fra Givency. Foto: Per Ervland Vis mer
ANNE BERIT OG CAMILLA: Med sine lekre, knallfargede clutcher fra YSL.  Foto: Per Ervland
ANNE BERIT OG CAMILLA: Med sine lekre, knallfargede clutcher fra YSL. Foto: Per Ervland Vis mer
ELLEN ARNSTAD: Hadde med seg en søt grå veske fra svenske Nina Jarebrink.  Foto: Per Ervland
ELLEN ARNSTAD: Hadde med seg en søt grå veske fra svenske Nina Jarebrink. Foto: Per Ervland Vis mer

LES OGSÅ: Jan Thomas: - Jeg er møkk-lei den lille Chanel-vesken

Følg moteukene på KK.noKK.no dekker alle høstens moteuker. Følg også med på Siljes moteblogg, Facebook og Instagram (@kkmagazine) for hyppige oppdateringer, trendspaning, vårens it-plagg, shoppingtips og mye, mye mer fra alle de store moteukene.

CHANEL: Charlotte Thorstvedt med sin lekre vintage-skatt, og Johanna Grønneberg med sin stoooore Chanel-baby-gave.  Foto: Per Ervland
CHANEL: Charlotte Thorstvedt med sin lekre vintage-skatt, og Johanna Grønneberg med sin stoooore Chanel-baby-gave. Foto: Per Ervland Vis mer
MOTEUKENE PÅ KK.NO: Vi oppdaterer deg om alt som kommer i motebildet til neste år. Foto: Veronica von Clemm/Produsentene/All Over Press
MOTEUKENE PÅ KK.NO: Vi oppdaterer deg om alt som kommer i motebildet til neste år. Foto: Veronica von Clemm/Produsentene/All Over Press Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer