Converse

Sjekk ut denne lekre skinn-nyheten fra Converse

OG: Vi har funnet frem noen skikkelig fine hvite, vårsko til deg!

CONVERSE: Det populære merket har designet en ny sko! Kommer disse til å bli din nye vårsko? Disse har en prislapp på kroner 842, men hvis du sjekker ut alle de lekre, hvite sneakersene vi har funnet frem nederst i saken, kommer du garantert til å finne noen billigere varianter også!  Foto: Office.co.uk
CONVERSE: Det populære merket har designet en ny sko! Kommer disse til å bli din nye vårsko? Disse har en prislapp på kroner 842, men hvis du sjekker ut alle de lekre, hvite sneakersene vi har funnet frem nederst i saken, kommer du garantert til å finne noen billigere varianter også! Foto: Office.co.uk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et par sko som har blitt en favoritt hos mange, er de hvite tøyskoene med rød og blå stripe fra Converse. Det siste året har vi også sett at de hvite sneakersene fra Nike og Adidas virkelig har tatt helt av, men her er det variantene i skinn som har vært veldig populære - noe vi ikke har sett så mye fra Converse. Men nå ser det ut til at det populære merket har hørt på folket, og har nå kommet med et helt nytt design - noe så enkelt som en hvit sko i skinn!

Det er ikke nytt at de store merkene går for enkle, hvite sneakers - dette er absolutt noe alle burde ha i klesskapet sitt. Vi elsker å bruke sneakers til alle mulige antrekk. Her snakker vi alt fra kjoler til jeans. Et par enkle, hvite sneakers passer jo til alt, og i tillegg er det bare så komfortabelt å gå i! Vi har plukket ut noen vårfavoritter som kommer til å passe perfekt på skohylla, sjekk ut alle i bildekarusellen under.

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer