Kentucky Derby

Sjekk ut disse elleville hattene fra årets Kentucky Derby!

Her er damene som tok all oppmerksomheten fra hestene.

KENTUCKY DERBY: Det nødvendigvis ikke hestene som får oppmerksomhet under Kentucky Derby! Bare sjekk ut denne elleville hatten! Foto: Reuters
KENTUCKY DERBY: Det nødvendigvis ikke hestene som får oppmerksomhet under Kentucky Derby! Bare sjekk ut denne elleville hatten! Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tusenvis av mennesker samler seg årlig i Louisville, Kentucky, for å se 20 hester løpe 2 kilometer rundt en bane. Selve stemning skal visst være helt fantastisk, og selv om det er stas å se på selve løpet, er det en annen grunn til at så mange møter opp på det storslåtte arrangementet. Det er nemlig tradisjon at både menn og kvinner kler seg opp i antrekk inspirert av den typisk sørstats-stilen. Noe som kjennetegner denne looken er fargerike, store hatter som gjerne minner om noe kongefamilien ville hatt på seg!

For det å møte opp på løpet uten en hatt, ble ikke bare sett på som en motekrise, men faktisk uanstendig. Noen av disse hodeplaggene er bare så spesielle at vi måtte sette sammen en aldri så liten bildekarusell. Nederst i saken finner du også en video hvor du kan lære mer om Derby-tradisjonene. Len deg tilbake og nyt disse ekstravagante hattene - god fornøyelse!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer