Celine Aagaard Foto: Per Ervland
Darja Barannik Foto: Per Ervland
Annabel Rosendahl Foto: Per Ervland
Janka Polliani Foto: Per Ervland
Marie Murstad og Tine Andrea Lauvli Foto: Per Ervland
Karen Elieson Foto: Per Ervland
Nathalie Helgerud Foto: Per Ervland
Guri Heli Foto: Per Ervland
Maria Mena Foto: Per Ervland

Streetstyle

Sjekk ut disse fantastiske streetstyle-antrekkene fra Oslo Runway

De norske jentene slutter ikke å imponere.

Ettersom vi ikke har hatt en moteukene i Norge på mange år, har våre norske fashionistaer måtte vise fram sine lekre antrekk på de andre moteukene rundt om i verden. Og det har de gjort med glans! Bloggerne våre Darja Barannik - som ble kåret til årets best kledde norske kvinne under Costume Awards, Nathalie Helgerud og Line Langmo har alle vært å se på nettsidene til noen av verdens største magasiner - blant annet Vogue og Harpers Bazaar.

Celine Aagaard har gjort seg bemerket i moteindustrien og setter Norge på motekartet med sine 121.000 følgere på Instagram. Janka Polliani og Annabel Rosendahl imponerer også stadig med sine kreative farge, material- og mønsterkombinasjoner. Og det er nok til glede for de populære streetstyle-fotografene David Nyanzi og Adam Katz Sinding (mannen bak @le21eme - nærmere en halv million følgere på Instagram). Sjekk ut noen av bildene vi i KK.no har knipset fra dag to av Oslo Runway før visningene til MagMaLou, Elisabeth Stray Pedersen, FWSS og Holzweiler i bildekarusellen over.

For flere inspirerende looks, sjekk ut disse antrekkene fra Milano Fashion Week, Couture Fashion Week, fjorårets Oslo Runway og moteuken i New York.

 

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: