Streetstyle

Sjekk ut disse fantastiske streetstyle-antrekkene fra Oslo Runway

De norske jentene slutter ikke å imponere.

Publisert
Sist oppdatert

Ettersom vi ikke har hatt en moteukene i Norge på mange år, har våre norske fashionistaer måtte vise fram sine lekre antrekk på de andre moteukene rundt om i verden. Og det har de gjort med glans! Bloggerne våre Darja Barannik - som ble kåret til årets best kledde norske kvinne under Costume Awards, Nathalie Helgerud og Line Langmo har alle vært å se på nettsidene til noen av verdens største magasiner - blant annet Vogue og Harpers Bazaar.

Celine Aagaard har gjort seg bemerket i moteindustrien og setter Norge på motekartet med sine 121.000 følgere på Instagram. Janka Polliani og Annabel Rosendahl imponerer også stadig med sine kreative farge, material- og mønsterkombinasjoner. Og det er nok til glede for de populære streetstyle-fotografene David Nyanzi og Adam Katz Sinding (mannen bak @le21eme - nærmere en halv million følgere på Instagram). Sjekk ut noen av bildene vi i KK.no har knipset fra dag to av Oslo Runway før visningene til MagMaLou, Elisabeth Stray Pedersen, FWSS og Holzweiler i bildekarusellen over.

For flere inspirerende looks, sjekk ut disse antrekkene fra Milano Fashion Week, Couture Fashion Week, fjorårets Oslo Runway og moteuken i New York.

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer