Salg

Sjekk ut disse flotte plaggene på budsjett!

Går du for jakke, hæler eller kjole?

SHOP PÅ SALG: Salg, salg, salg - vi får ikke nok! Hva med deg? Sjekk ut de lekre plaggene og tilbehøret vi har funnet frem nede i saken! Foto: Shutterstock / EpicStockMedia
SHOP PÅ SALG: Salg, salg, salg - vi får ikke nok! Hva med deg? Sjekk ut de lekre plaggene og tilbehøret vi har funnet frem nede i saken! Foto: Shutterstock / EpicStockMedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Det er en deilig følelse å finne en skikkelig fin kjole, de perfekte jeansene eller et par lekre pumps til en god pris. Men det som er enda bedre er når disse plaggene i tillegg er på salg!

Det store nyttårssalget er nemlig i gang for fullt, og vi har plukket ut plagg og tilbehør som fortjener en plass i klesskapet. 

Et par jeans som disse er perfekte sammen med et par kule sneakers og et strikkagenser, men de kan enkelt pyntes opp med et par hæler og en svart høyhalser. Vesken er med å fullføre prikken over i'en!

Hva går du for?

LES OGSÅ: De hotteste designerveskene finner du på salg!

Sjekk ut disse flotte plaggene på budsjett!

Jeans fra Levi's via Zalando.no, kr 779. Solbriller fra G-Star via Zalando.no, kr 659. Klassisk, grå jakke fra Tiger of Sweden via Zalando.no, kr 2955. Sort kjole fra Samsøe Samsøe via Nelly.com, kr 1119. Dus, rosa veske fra Reiss via Zalando.no, kr 899. Sorte pumps fra Zign via Zalando.no, kr 559.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer