Royal Ascot

Sjekk ut disse hattene fra Royal Ascot 2017!

Wow, har du sett noe lignende?

ROYAL ASCOT: Det er ingen tvil om hva som er i fokus her. Foto: Shutterstock
ROYAL ASCOT: Det er ingen tvil om hva som er i fokus her. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi koser oss virkelig med disse bildene fra Royal Ascot. Hvert eneste år gjør vi det, faktisk. Det er bare så mange utrolige hodeplagg som gjør sin entré under denne tilstelningen. For her er det hodepryden som stjeler fokus, at arrangementet er et hesteløp, kommer definitivt i annen rekke. 

Ikke så rart i grunn, når du ser hva gjestene møter opp i! Det var farger, fjær, mønster, dusker, og de mest utrolige former. Til tider kan man lure litt på hvordan det går an å gå med noe av dette. Flere av hattene er spesielt sidetunge!

Men i England er hattekulturen langt mer utbredt enn her til lands. Det ser vi spesielt under bryllup, og da kanskje spesielt de kongelige. Da hertuginne Kates søster, Pippa, nylig giftet seg, var hatt et naturlig valg. Noe kongeekspert Kjell Arne Totland forklarte for oss:

- På invitasjonen til vielsen sto det: Formiddagsantrekk. I finere kretser i Storbritannia, og på kontinentet, betyr dette sjakett for herrer - gjerne med flosshatt, og for damene betyr det kort kjole, kåpe eller drakt med hatt. Mange av herrene hadde lagt flosshatten hjemme, mens samtlige kvinnelige gjester bar hatt, sier Totland. 

LES OGSÅ: Den vakre bruden Pippa gjenbrukte øredobbene hun bar i storesøsterens bryllup

Men hattene vi så i Pippas bryllup var langt mer subtile enn de under årets Royal Ascot. Det går faktisk nesten ikke an å beskrive alle hattene vi var vitne til under hesteløpet. Da er det så fint at et bilde sier mer enn tusen ord. Enjoy:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer