Royal Ascot

Sjekk ut disse hattene fra Royal Ascot 2017!

Wow, har du sett noe lignende?

ROYAL ASCOT: Det er ingen tvil om hva som er i fokus her. Foto: Shutterstock
ROYAL ASCOT: Det er ingen tvil om hva som er i fokus her. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi koser oss virkelig med disse bildene fra Royal Ascot. Hvert eneste år gjør vi det, faktisk. Det er bare så mange utrolige hodeplagg som gjør sin entré under denne tilstelningen. For her er det hodepryden som stjeler fokus, at arrangementet er et hesteløp, kommer definitivt i annen rekke. 

Ikke så rart i grunn, når du ser hva gjestene møter opp i! Det var farger, fjær, mønster, dusker, og de mest utrolige former. Til tider kan man lure litt på hvordan det går an å gå med noe av dette. Flere av hattene er spesielt sidetunge!

Men i England er hattekulturen langt mer utbredt enn her til lands. Det ser vi spesielt under bryllup, og da kanskje spesielt de kongelige. Da hertuginne Kates søster, Pippa, nylig giftet seg, var hatt et naturlig valg. Noe kongeekspert Kjell Arne Totland forklarte for oss:

- På invitasjonen til vielsen sto det: Formiddagsantrekk. I finere kretser i Storbritannia, og på kontinentet, betyr dette sjakett for herrer - gjerne med flosshatt, og for damene betyr det kort kjole, kåpe eller drakt med hatt. Mange av herrene hadde lagt flosshatten hjemme, mens samtlige kvinnelige gjester bar hatt, sier Totland. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer