Minimalistisk stil:

Sjekk ut disse jentene for inspirasjon

Flotte antrekk som er enkle å sette sammen!

ENKELT, MEN SÅ FINT: Scroll deg nedover i saken for å la deg inspirere av jenter med minimalistisk og superlekker stil. Foto: Scanpix
ENKELT, MEN SÅ FINT: Scroll deg nedover i saken for å la deg inspirere av jenter med minimalistisk og superlekker stil. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Minimalistisk stil. Hva vil det egentlig si? Er det snakk om å ha en garderobe bestående av svart, hvitt og grått? Eller er det å kle seg med få og enkle plagg?

Vi er under inntrykket av at det er en blanding av begge deler. Minimalistisk er hvert fall et ord vi ville brukt for å beskrive stilen til disse jentene:

Vi har nemlig tatt en tur på Instagram og funnet noen profiler man kan la seg inspirere av. Hvilke plagg bør man ha i klesskapet? Hvordan kan man gi den minimalistiske stilen det lille ekstra?

DEBORA ROSA

Debora Rosa driver Instagramkontoen @fashiiongonerouge i tillegg til sin egen. På begge profiler finner du vakre bilder og en haug med inspirasjon.

Rosas garderobe består av mye svart, hvitt og grått, men vi ser ofte innslag av beige og litt blått også. Hun, som mange andre av damene vi kommer til å introdusere deg for, er spesielt glad i blazeren sin og kombinerer den gjerne med jeans og en hvit t-skjorte.

BRITTANY BATHGATE

Det er på ingen måte sånn at denne dama er redd for å bruke samme plagg to ganger og vise det til sine følgere. Under kan du se et godt eksempel på det.

Den fantastiske skjorten i grønn har hun brukt med en brun bukse, men også stylet hakket mer med matchende sokker, et hvitt skjørt, hvit veske, svarte sko og noen lekre øredobber.

SYLVIE MUS

Dersom du ønsker å kopiere Sylvie Mus' stil, er det bare å notere seg denim med en gang. Et par jeans kan brukes til så mange, men Mus liker også å bruke de sammen med en overdel i denim.

Jeansen bruker hun ofte sammen med enkle overdeler - gjerne i hvitt og svart. Disse toppene ser vi hun ofte bruker sammen med skjørt i denim også!

LIZZY HADFIELD

En hvit t-skjorte er tydeligvis et must i klesskapet hos ei med minimalistisk stil. Hvert fall ifølge Lizzy Hadfield! Det kryr av bilder av henne på Instagram iført en hvit t-skjorte kombinert med bukser i beige, blått og svart, vide og stramme ben.

Hadfield topper antrekkene sine med enkle smykker i gull, og har gjerne en kul veske til.

MARIE MURSTAD

Minimalistisk stil er noe mange forbinder med folk i Norden, og Marie Murstad viser oss hvordan det skal gjøres. Selv om hun i ny og ne spriter opp antrekkene med overdeler i øynefallende print eller en leopardkåpe, er hun svært dyktig på å sette sammen kule antrekk med enkle plagg.

SARA CRAMPTON

Sara Cramptons garderobe består av mange av de samme baseplaggene som de andre jentene. Det er bare å notere seg med en gang: hvit t-skjorte, jeans og svart blazer.

For å gi det hele det lille ekstra, topper Crampton ofte antrekkene sine med et par røde lepper eller negler.

Makeupartisten viser deg hvordan du enkelt sminker deg til perfekte, røde lepper. Sminke: Tone við Skipá Modell: Clara Lamprecht Video: Per Ervland Regi: Malin Gaden Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer