Minimalistisk stil:

Sjekk ut disse jentene for inspirasjon

Flotte antrekk som er enkle å sette sammen!

ENKELT, MEN SÅ FINT: Scroll deg nedover i saken for å la deg inspirere av jenter med minimalistisk og superlekker stil. Foto: Scanpix
ENKELT, MEN SÅ FINT: Scroll deg nedover i saken for å la deg inspirere av jenter med minimalistisk og superlekker stil. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Minimalistisk stil. Hva vil det egentlig si? Er det snakk om å ha en garderobe bestående av svart, hvitt og grått? Eller er det å kle seg med få og enkle plagg?

Vi er under inntrykket av at det er en blanding av begge deler. Minimalistisk er hvert fall et ord vi ville brukt for å beskrive stilen til disse jentene:

Vi har nemlig tatt en tur på Instagram og funnet noen profiler man kan la seg inspirere av. Hvilke plagg bør man ha i klesskapet? Hvordan kan man gi den minimalistiske stilen det lille ekstra?

DEBORA ROSA

Debora Rosa driver Instagramkontoen @fashiiongonerouge i tillegg til sin egen. På begge profiler finner du vakre bilder og en haug med inspirasjon.

Rosas garderobe består av mye svart, hvitt og grått, men vi ser ofte innslag av beige og litt blått også. Hun, som mange andre av damene vi kommer til å introdusere deg for, er spesielt glad i blazeren sin og kombinerer den gjerne med jeans og en hvit t-skjorte.

BRITTANY BATHGATE

Det er på ingen måte sånn at denne dama er redd for å bruke samme plagg to ganger og vise det til sine følgere. Under kan du se et godt eksempel på det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer