TATOVERING: Kunne du tenkt deg en øretatovering? Foto: Scanpix
TATOVERING: Kunne du tenkt deg en øretatovering? Foto: Scanpix Vis mer

Tatovering

Sjekk ut disse øretatoveringene

Er det en ny trend vi er vitne til?

Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har vi vært vitne til flere fremadstormende trender. Eller, man kan vel kanskje ikke si at noen av dem er en trend helt enda (som Kendall Jenners shortsbukser for eksempel), men når det sprer seg som ill i tørt gress på Instagram kan man kanskje begynne å kalle det det. Som oftest er det ulike skjønnhetstrender som står i fokus, men nylig så vi også at de nye buksene til Vetements og Levi's som har glidelås i rumpa fikk massiv oppmerksomhet. Bare se på dem her!

Tommy Berntsen   Foto: Privat
Tommy Berntsen Foto: Privat Vis mer

Men så er spørsmålet om folk faktisk kommer til å teste det ut. Akkurat som de såkalte fjærbrynene eller #featherbrows som de er bedre kjent som. En finsk makeupartist startet helt tilfeldig en øynebrynstrend på Instagram og så langt har det blitt delt over 50 000 bilder under hashtaggen. Men trender kommer og går, og nå har vi funnet noe nytt!

Å tatovere seg er ingen ny trend, men har du noen gang prøvd, eller sett noen med, tatoveringer på ørene? Dette er nemlig noe vi også har sett på Instagram, men ifølge Tommy Berntsen, tatovør på Onkel Henrys Tattoo Shop i Trondheim, er ikke dette noe som gjøres spesielt ofte hos dem.

- Jeg har kun gjort en slik tatovering et par ganger. Å tatovere på fingrene derimot er veldig populært! Flere og flere kommer inn og vil ha små illustrasjoner på en eller flere fingre. Det er jo generelt populært med små, rene illustrasjoner, så kanskje ørene er den nye trenden, sier Bertnsen til KK.no.

LES OGSÅ: Du vet kanskje ikke hva en daith piercing er, men du vil helt sikkert ha en!

Ear tattoo

Et innlegg delt av Zihee_tattoo (@zihee_tattoo)

Tattoo by Kyle @kvberg

Et innlegg delt av The Constable Tattoo Parlor (@constabletattoo)

Little ear buzzer on Bex! #tattoos #tattoo #littletattoo #eartattoo #simplistictattoo #linetattoo #floraltattoo

Et innlegg delt av Sarah Hobbs (@sarahhobbs_tattoos)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer