Pakke Kofferten

Sjekk ut feriekoffertene til KK.no-redaksjonen

Denne sommeren skal vi på festival, roadtrip, hyttetur, charterferie og bare slappe av i solveggen hjemme!

PAKKE KOFFERTEN: Denne sommeren skal redaksjonen både hit og dit, og kanskje du trenger litt inspirasjon til hva du skal pakke?  Foto: Scanpix
PAKKE KOFFERTEN: Denne sommeren skal redaksjonen både hit og dit, og kanskje du trenger litt inspirasjon til hva du skal pakke? Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det å pakke kofferten til en ferie kan for mange bli en utfordring. For min del har jeg vanskeligheter med å la noe av klesskapet mitt få være igjen hjemme. Mens for andre er det ikke så lett å finne ut av hva man egentlig skal og vil ha med seg.

Derfor har vi i KK.no-redaksjonen, som alle skal på ganske så forskjellige ferier i sommer, satt sammen hva vi tenker å pakke i år! Så om du er klar for charterferie (er det ikke lenger sett på som litt «harry» og forutsigbart?), roadtrip eller festivalsommer: Her er det du trenger (eller bare har lyst) til å pakke med deg:

LES OGSÅ: Synnøve Skarbø deler hemmeligheten bak et ryddig klesskap

Benedicte Wessel-Holst, journalist og kommentator

I år går turen gjennom Europa – i bil. Vi skal gjøre over Alpene og ned mot Nice, så her trengs en kombinasjon av behagelige bilklær og glamor! 

Malini Gaare Bjørnstad, showbiz- og kongeligansvarlig

I sommer skal jeg på Stavernfestivalen, til København og Krakow/Auschwitz. Feriekofferten min må derfor inneholde masse praktiske ting som ikke tar altfor mye plass. Jeg skal jo farte rundt fra sted til sted! 

Gjyri Helen Werp, ansvarlig redaktør

Ingen sommer uten Middelhavet! Her er jeg «altetende» av steder, og i år får jeg en skikkelig «latino-tre-trinns-rakett» av en ferie: Først Spania med familien, så en tur til syd-Frankrike med yngstesønnen før mor dra videre på jentetur til Italia. Gleder meg vilt og uhemmet til sol og beach life med bikinier og sexy sommerkjoler i kofferten!

Malin Gaden, mote- og skjønnhetsansvarlig

Jeg har virkelig gledet meg til denne sommeren SÅ lenge! I år skal jeg på familieferie til Spania, hyttetur på Sørlandet og roadtrip i Italia. Er det rart jeg har sett fram til dette? Denne sommeren pakker jeg med meg badedrakter jeg kan bruke i vann og på land, blomstrete omslagskjoler, store skjorter jeg kombinerer med denimskjørt og metalliske pumps, og for å toppe det hele; en SUPERFIN clutch!

Ronja Rogmo, journalist og deskansvarlig

Hvert år reiser jeg hjem til det glade Sørlandet siste uken i juni, og i år er intet unntak. Fellesnevneren for innholdet i kofferten min er med andre ord at det skal passe til late dager – veeeldig late dager. Hva er ikke bedre enn å sitte i sola med en løs kjole, et par fluffy sandaler og en god bok – Mo Hayder er en av mine favorittforfattere, og bøkene hennes er alltid med i kofferten. 

Mina Helene Knudsen, journalist og deskansvarlig

I sommer har jeg lagt ferien til Valencia i Spania – sammen med gode venninner. Jeg har aldri vært i Valencia før, men har hørt at det skal være fantastisk! Her får du både by og strand i ett. I tillegg ligger det en musikkfestival en liten togtur unna i Benicàssim, som vi selvfølgelig må sjekke ut! Pakkelista må derfor kombineres – her trenger jeg noe til strand, by og festival. Jeg liker det enkelt, men stilig – gjerne litt rocka – så her er utvalget mitt!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer